Dalixxx Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 nejde mi to, nevím jak na to..udelal jsem vse podle kroku co jsou uvedeny u NES a pise mi to Corrupted data..mam slimáka3,71 m33-4 dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rigoni Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Ahoj lidi Při pokusu spustit emulátor M.A.M.E mě to vyhodí a napíše mi to chybu 80020148. Podle návodu jsem se podíval co to je za chybu, a její možnost odstranění.Najel jsem do Recovery a Execute BOOT.BIN in UMD/ISO už bylo nastavené na disable, a tak nevím jak dál. Fw 3,71- 5.00 M33 Díky za jakoukoliv radu, chci překvapit bratra který je jěště ze staré herní školy starou arkádovkou cadillac and dinosaur8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 zkus updatovat firmware ,vypnout vsechny pluginy a nebo to pak zkus pustit z jine karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rigoni Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 zkus updatovat firmware ,vypnout vsechny pluginy a nebo to pak zkus pustit z jine karty. dík, uvidím, jestli to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkuboskova Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 ahoj nějak mi nejde GBA emulátor ,mam psp slim ,fw:4,01 ,dala sem to tam všechno podle návodu,ale když to spustim píše mi to :The game could not be started.80020148:( v tutoriálu je že mam podržet R ale nic se neděje pls poradtě dík:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkuboskova Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 tak nic na psp mi to nepude dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Chtelo by to Amigu. To byla mašina !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 http://pspuae.condor.serverpro3.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Nejraději si zahraju klasiky z GameBoye.. pokemoni, super mario... kazetky už dávno nekupuju, tak si můžu zahrát aspoň takhle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolog Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Nebyl by prosím emulátor na Saturna? Moc rád bych si po letech zahrál "Z" a Shining force 3!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Doufam ze ti ta moje rada pomohla ;) Senpu sorry že otravuju ale jaká byla ta rada??? mám stejný problém:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Mám asi ten samej problem :cry: zadnou hru mi to nenajde..i kdyz to pustim pres eLoader,... :( . mam Slimko s CFW 5.00 - 6 http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=m15Wfun7Ds.png Jinak emulator z gameboy Advance bezi v pohode :) Tak uz mi bezi i ten NES ... :) musel sem si stahnout verzi 1.12 :) a uz to slape jak maa:psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepsi Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 prosim poradte nikdo nevíte proč se mi u toho prvního emulátoru neukazujou hry dkyž je spustim dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 prosim poradte nikdo nevíte proč se mi u toho prvního emulátoru neukazujou hry dkyž je spustim dík Zkus si stahnout verzi 1.12 :cheesygrin: me to pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 jj 1.12 funguje... jsou to super pařby... nejvíc je Technos Ice Hockey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 zdravím ... ted sem našel na netu že vyšel NESTERJ NES Emulator 1.20 beta ktrá má udajně podporovat ad hoc gamimg ale problém je v tom že uplně nevím jak to nainstalovat. 1.10 sem nainstaloval upla v klidu ale toto pořád mě to píše coruppted data. Tady dávám link > http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=6511< a pokud to někdo dobře naistaluje tak pls napiště jak ste to udělaly ..... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 nevite jestli je i Nintendo DS emulator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 nevite jestli je i Nintendo DS emulator?teď stím bojuju http://www.maxconsole.net/?mode=downloads&categoryid=109 hned to první jestli to zprovozníš napiš jak si to udělal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 NDS emulátor NENÍ A NEBUDE!!! :roll: to by PSP muselo být 10x výkonější něž NDS... EDIT: emulátor být může, ale ne funkční :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tesfire1468623265 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 diky za emu fakt good a pro ty kteri zoufaji ze nemaj flashy psp tak nezoufejte diky chickhen si muzete zahrat taky :) uz stahuju gba hry a valim na zachod (myslim ze do zitrka tam vydrzim :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Mel bych prosbicku... hodte mi link na ten novej NES emulator...kdyz tam dam tendle tak mi to v PSP nezobrazuje hry romky... (BTW: Google jsem skusil ale nějak jsem nenašel funkční... :cry: ) Edit: Tak uz jsem to nasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Díky moc za EMu a Hry nahodil sem do SLIMka ChickHEN a valí to perfektně :psp::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ten emul na GemeBoy Advance je husty , doporučuju hry jako : Megama Zero (zero 2 , 3 , 4) , Shaman King Master of Spirit , Megaman Battle network 5 atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 musim mít psp flashle?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 musim mít psp flashle?:D jasně že jo (nebo stačí chickhen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.