Crash5936 Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Hezoucky udelany,akorat to nikdo nebude cist,moc dlouhy :D Ja to teda precetl cely, neni to zas takovy terno :-) Jinak je to opravdu moc pekne udelany, pripomnelo mi to stary casy, zajimavy ze od doby co mam PSP se me chyta kazdou chvili nostalgie :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Ja to teda precetl cely, neni to zas takovy terno :-)Jinak je to opravdu moc pekne udelany, pripomnelo mi to stary casy, zajimavy ze od doby co mam PSP se me chyta kazdou chvili nostalgie :-P Děkuji za uznání, dnes doplním Atari 7800 a MAME. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Teda to je pracicka, nadherne, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuananhcz Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 mam jeden problem stahl jsem si to n64 a zkousel jsem hrat mario kart a vubec mi tam nejede zvuk...nevite cim to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 mam jeden problem stahl jsem si to n64 a zkousel jsem hrat mario kart a vubec mi tam nejede zvuk...nevite cim to je??? není to problem neboj, ten zvuk tam opravdu nefunguje protože by byla tak o 30% procent pomalejší emulace celkové hry tak proto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 tak co který emulátor ste si oblíbyli ? já osobně nes,snes,gbc PICODRIVE FOREVER!!!!! Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 narli-GJ fakt hezka prace,pekne popsana a zas tak strasne dlouhe to neni :P jinak dik za ty emulatory a to povidani se taky hodi..to si vytvoril z vlastni hlavy nebo opsal odnekud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 hele fakt pekny, diky ;) ale DOSBOX stejnej rulezz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 hele fakt pekny, diky ;) ale DOSBOX stejnej rulezz ;) Není zač, dosbox taky bude. :) A co třeba CPS1 a CPS2 a taky NeoGeo a NeoGeo CD a nezapomeň na MAME Nebojte, všechno bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 A co třeba CPS1 a CPS2 a taky NeoGeo a NeoGeo CD a nezapomeň na MAME neboje všechno bude dejet mi trošku víc času Jo v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 MAME přidáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 cau hele myslis ze by sis mohl udelat cas a napsat navod i pro psp slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 cau hele myslis ze by sis mohl udelat cas a napsat navod i pro psp slim? Postup je stejný u obou zařízení. Vše co sem dávám, je 100% odzkoušeno pro PSP FAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 vyborne narli!!!!!500 pts odeme!!.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toonnyy Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 pls ani jeden emulátor mi nechodí,nejde vůbec pustit,mám FAT CFW 3.71 M33-4.Teda zatim sem skusil Nintendo64 ScummVm.pls poraďte někdo,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4ms3S Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 pls ani jeden emulátor mi nechodí,nejde vůbec pustit,mám FAT CFW 3.71 M33-4.Teda zatim sem skusil Nintendo64 ScummVm.pls poraďte někdo,díky. a zkoušel jsi to přes eLoader? Maš asi Slima že?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Lidi chci se zeptat když jsem měl 3. 60 M33 Tak jsem 1 spustil ten emu na MAME ale fakt jen jednou a od tý doby mi to nejede ani když jsem udělal upgrade na 3. 71 m33-3. nevíte co stím mám Slima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 parada davam ti 500 points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 dokázal by jsi sehnat emulátor na segu saturn? (jestli vůbec je :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 jj, fakt moc pekny dokonce sem si stim dal praci a přečet sem to celi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 a zkoušel jsi to přes eLoader?Maš asi Slima že?:psp: pls ani jeden emulátor mi nechodí,nejde vůbec pustit,mám FAT CFW 3.71 M33-4.Teda zatim sem skusil Nintendo64 ScummVm.pls poraďte někdo,díky. omg pise ze ma FAT CFW... takze musis si stahnout 1.5 addon kernelu ;) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090036 pak to pobezi :))) tesim se na ne moc zname emulatory :)) a hlavne na nejake super hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Chci tento topic dodělat ve stylu, který jsem začal a jsem rád, že někdo to odcení. Jak říkám další emulátory budou, ale dejte mi trošku času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Dobrý Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Squela pracicka musel som to precitat cele :) dik ,bolo to pekne citanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toonnyy Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 a zkoušel jsi to přes eLoader?Maš asi Slima že?:psp: Mám FAT,to jsem psal.Jinak díky,už sem to rozjel přez ten eLoader,akorad Nintendo64 je bez zvuku. Jo už sem očet že MarioKart na Nintendo64 je bez zvuku,sorry.Jinak paráda,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.