Guano Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Ale howno...všechny emulátory fungujou...teď sem je vyzkoušel...jen ten N64 nefunguje...Mám ještě obyč PSP ale 3.90 M33 zkoušel sem ten 1.5 kernel addon ale i tak mi N64 píše corrupted data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyhulmismas Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Guano: ja mam 3.90 M33 taky a jde mi to, stačí to buďto vzít přes Eloader, anebo dát složky N64 do GAME 150 a šlape to uplně v pohode. Jen se mi u některejch her trošku zasekává zvuk (Mario 64), ale i tak to je hodně v pohodě. Jinak velký dík Narlize za super návod :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guano Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Děkuji moc...dal sem to do Game 150 a funguje...super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guano Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Dobrý den, taxem tu znova...vyzkoušel sem všechny emulátory a tentokrát mi nefunguje Nintendo NES:o( Jako všechno se v pohodě zobrazí, zapnu ho a ono mě to příjmo navede do ROMky, ale nic mi to neukáže a přitom tam jsou ty 3 hry a i já sem i tam jednu teď přidal...ale ukazují se mi jen přes USB a to sem to zkoušel spustit i přes eLoader a žádná změna. Koncovku .nes to má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.johnny Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Ahoj Pls potřeboval bych pomoc mám slima CF 3.71 a emulátor funguje v pohodě a hry jedou jenom mám problém u hry Kingdom Hearts - když začnu novou hru tak se spustí filmeček který se sekne a pak už stím nehnu - můžu stím něco dělat například přenastavení emulátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 chci se jen zeptat kde bych sehnal cheaty nebo jak cheatovat u her na gpsp?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaB Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Jak je to s tím slimem? Fungují ty emulátory všechny, když je hodím do složky game 150? Jinak co vaše oblíbené hry, zkusili jste trilogii Streets of Rage - výborná záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Dobrá práce Narlizo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Jak je to s tím slimem? Fungují ty emulátory všechny, když je hodím do složky game 150? Jinak co vaše oblíbené hry, zkusili jste trilogii Streets of Rage - výborná záležitost.Ne...........chci se jen zeptat kde bych sehnal cheaty nebo jak cheatovat u her na gpsp?!?! Já mám nacheatované prakticky všechny hry ,které byly na GBA vydány.Jinak buď se to patchuje v programu IPS Win nebo si ty cheaty najdu sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaml Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 chtel bych se zeptat me ten emulator na N64 nejde porad mi to haze chybu 80020148 a mam FW 3,90 M33-3:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 pls dopuructe mi nejaky dobry GBA hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyCZ Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Tak jsem testoval, a nevím, jestli bylo řečeno, ale asi je to stejné, jako u mobilů. A sice u N64, jdou mi pouze ROMky o velikosti volné RAM, takže si moc nemůž vybírat... Lze tohle nějak obejít? U mobilů to bylo s emulací GBA stejné (N-Gage např), ale obejít to nešlo... Na PSP se hra spustí, ale zůstane trčet v černé obrazovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 pls dopuructe mi nejaky dobry GBA hry :) pokémoni... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyCZ Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Swordscraft 2, tak nějak se to jemnovalo. Hodně dobré RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 pokemoni jsou jasny, potom zkousim zeldu a advance wars, kenny: vyzkousim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Super topic...nejlepsi stare pecky rad zaprim.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Je možnost hrát pokémony přes ad-hoc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 nádherná práce máš můj:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Je možnost hrát pokémony přes ad-hoc?přes nejnovější verzi gpsp to jde pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 narli dekuju moc.. stahuju jak divej:bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigis Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Už tu to někdo psal, ale nebylo mu poraděno... Mám FAT. 3.95 a při spouštění MAME mi to napíše: The Game not could be started (80020148) Nevíte jak to pořešit? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 jdi do recovery menu a prepni na 1.5 kernel.... [game folder homebrew] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 musim mit flashnuty psp abych mohl hrat oldschooly ? ... a navic nechapu ten navod kdyz stahuju to prvni toho maria atd. tak tma mam plno slozek a ty romky nebo co nejdou stahnout z toho russia cosi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 musim mit flashnuty psp abych mohl hrat oldschooly ? ... a navic nechapu ten navod kdyz stahuju to prvni toho maria atd. tak tma mam plno slozek a ty romky nebo co nejdou stahnout z toho russia cosi :(jo musíš mít cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 jak mam strilet u duck hunting ? :D (3hra u prvniho povidani) EDIT : a nevite jak se jmenuje ta hra jak mate tank a hrajete proti ostatnim tankum na takove mape ktera je postavena napr z cihel pancire vody atd. ? a muzete si udelat vlastni mapu .... a jeste bych rad vedel :D jak se jmenuje hra kde mate takovyho biliho panacka a delate duhy a po nich splhate nahoru a sou tam ruzny prisery :D jestli by nekdo vedel a rekl tak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.