deniso1468628636 Odesláno Listopad 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2015 Dá se to hrát klasicky na dvou konzolích ??? Když to stáhnu na master s pluska za 1500 a u kámoše na sekundární se přihlásí a dá mí půlku?? nebo k tomu musím koupit nějaký ten flexi pass za dalších 1200??? aby to šlo na dvou konzolích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Taky si mě přidejte: K0uken_CZ , hrávám ale jen víkendy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 ziskal nekdo trofej A New Hope (Play every Multiplayer game mode) vsechny mody uz jsem 100% hral a nic jsem nedostal podobně jako u trofeje in a galaxy far, far away…. (Win one match in each Multiplayer game mode ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Napsano toho bylo hodne a pod recenze se klidne podepisu. Nicmene plytkost obsahu by snad mohla nahradit nejaka tymova spoluprace, takze si me kdyztak pridejte, nick dejf_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Nu a je to tady... já SW prodávám, přesně jak jsem čekal, hra má obrovský potenciál ale vzhledem k nenažranosti vývojářů tam je 0 obsahu. Podobně jako Titanfall, který mě zklamal úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Ja sem teda z toho nadsenej a treba na novy Black Ops nenam ani pomysleni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 SX2000 máš holku? a kolik vážíš? a nosíš brýle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 :))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 190cm 85kg, holku mam, na brylich nevidim nic spatneho i kdyz je nenosim.V garazi na me ceka Leon a KTM 690 tak doufam ze to Dorsuduro co mas na profilu nemas jenom na obrazku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 :) Dorseduro bych si nechal libit jako pristi stroj, ale to jsme off topic. Dnes vyzkousim battle of Jakku, tak snad to bude stat za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 já jenom, že asi nebudeš úplně náročnej, ale mě to taky bavilo... prvních 20 hodin. Dorsoduro nemam, to tehdy vyšlo, když jsem tam dával tu fotku, mám VFR 800 a KTM EXC 250. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 Tak to do sebe nebudeme valit kdyz jsme oba motorkari :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Prosinec 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2015 Tady je návod jak lehce udělat Unstoppable star na Mastera v Battle of Hoth :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 neni tady nejaka dobra duse se scenerem, co by mi naskenovala prebal na hru z originalu? koupil sem jen disc bez obalu :( predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Tak jak hra aktuálně vypadá? Už byl nějaký větší update? Tak trochu pořád tajně doufám že vydají obrovské dlc s velkým množstvím obsahu které mě donutí se vrátit Byl bych rád jelikož hra má obrovský potenciál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Proc nekteri hraci jsou zvyrazneny tim orandzovym pruhem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 (upraveno) Proc nekteri hraci jsou zvyrazneny tim orandzovym pruhem? to je tvůj PARTNER ve hře, tzn. ten na kterého se můžeš respawnout. Pokud by si hrál s kamarádem, byl by tak označen on. Upraveno Prosinec 13, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Chtel by nekdo se mnou udelat trofej Together we can rule the galaxy(Complete any mission with a friend ). Staci napsat Dotaz: Nepride vam ze u trofeji: I've been waiting for you,What's the cargo,Stay on target(Kill 10 enemies trying to claim your team's pod in Drop Zone ,Kill 10 enemies carrying the cargo in Cargo ,Kill 10 enemies in a match of Fighter Squadron ) musite zabit tech 10 nepratel behem jednoho jedinyho zapasu? Protoze me osobne cinkla u Stay on target opravdu az kdyz se mi to povedlo udelat najednou ale u tech dvou mi to pride uz extremne tezke, to abych nekde kempoval a furt na nekoho cekal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 sx2000: Klidne zahraju, pridej si me - SynactixCZ. Tenhle tejden mam uz zkousky ve skole, takze jsem se zatim dostal na lvl 11, ale od vikendu to pojede na plny pecky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Parádní,na rozdíl od 1,2 už je cítit to automatické zaměřování,ale trochu odpadá pocit z manuálního míření myší.Už se těším na datadisk "tahač dalších peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Prosinec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2015 neni tady nejaka dobra duse se scenerem, co by mi naskenovala prebal na hru z originalu? koupil sem jen disc bez obalu :( predem diky Já ti to klidně odskenuji a pošlu mailem.Pošli mě mail kam to chceš barevně odskenovat.Strčím to ráno do skenu a dám ti to do mailu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli myslíte, že se hra vyplatí ted' za tu cenu co je ve slevě na storu, uvažuju že bych koupil verzi se sp abych se o to nemusel starat, online fps mě celkem baví hraju dost COD BO3, tak jestli je to alespoň dobré jak to cod nebo ve hře není po pár hodinách co dělat, bohužel mi uteklo demo tak nevím díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli myslíte, že se hra vyplatí ted' za tu cenu co je ve slevě na storu, uvažuju že bych koupil verzi se sp abych se o to nemusel starat, online fps mě celkem baví hraju dost COD BO3, tak jestli je to alespoň dobré jak to cod nebo ve hře není po pár hodinách co dělat, bohužel mi uteklo demo tak nevím díky za odpovědi. Tak záleží co od téhle hry očekáváš. Je to prostě casual hra každým coulem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 tak já jen jestli to třeba po 10ti hodinách nepřestane třeba úpně bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Ja hru nehral, ale prave spousta recenzi se o tomto zminuje, ze defakto neni po 10 hodinach hrani ve hre takrka co delat. Hra te nenuti hrat dal a dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.