Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Diablo 3


dawidoo72

Recommended Posts

  • 1 year later...

nebudu zbytecne zakladat novy topic o diablu,tak to hodim sem ;)

Aktivne s kamosem hrajeme pouze ve dvou,tak shanime dva parany co by obcas zahrali,gamertag mam NowysCZE

Kazdopadne jak mu muzu prihrat item co mi padl a chtel bych mu ho dat? kdyz jsme oba dva v parte. Z pc verze ho jen hodim na zem a on si jej vezme,ale xone kdyz ho vyhodim tak on jej nevidi??

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Zdravím, mám dotaz ohledně vývoje postavy. Na youtube jsou k vidění videa, kde hráč se svou postavou prochází úroveň zatímco kolem vše umírá jakoby samo. Našel jsem samozřejmě návody na build postavy, ale jedná se vždy o popis konečné postavy. Tj. co má na sobě, jaké skilly, gemy, ... Nikde není popis jak se k takové postavě dopracovat. Základ je mi jasný - levelovat skrz standardní nebo adventure hru. Já už jsem na 70 úrovni plus paragon level nevím kolik. Ale zvládnu "v pohodě" pouze Torment 1. Na vyšší obtížnost už veškerý boj celkem trvá. V riftu potkám cursed truhly, které mi dají na splnění eventu pár sekund a za tu dobu nestihnu třeba ani jednoho bose, ne tak třeba 3 jak to event požaduje. 
Předpokládám, že tajmstvím jsou asi sety výbavy. Dělám rifty a bounty stále dokola (jak pro výbavu tak pro nové výrobní plány), ale je ještě jiná cesta? 
Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

neni. chozeni napr. riftu dokola na obtiznost co zvladas, minimalne torment1 a cekat dokud nepadnou lepsi veci nez mas. supr vec je zacit sezoni postavu a za splneni nekolika celkem jednoduchych ukolu ziskat prvni set zdarma. pak jiz torment 4+ v pohode

http://diablo.wikia.com/wiki/Haedrig's_Gift

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

idealni dodelat ty ukoly a ziskat headrigs gift. pak jiz mas full set a hraje se to lip. jinak myslenka diabla je cekat nez padne lepsi vybaveni a pak jit tezsi obtiznost a takhle dozblbnuti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Ahoj, mám další dotaz :-)

Jedu GR. Umírám, tak snížím obtížnost. Zase umírám a zase snižuji. Už jsem se dostal na T1 a stále nejsem schopný ho dokončit v limitu. Paragon mám asi kolem 400. Jindy zase jedu GR T4 a zvládnu ho bez problému. Výbavu ani skilly neměním.

Je tam nějaký systém, který tohle řídí? Že mi při snížení obtížnosti brání abych úroveň lehce proběhl?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

take ne. je normalni rift. tam padaj veci ze vsech priserek a plnis procenta riftu. kdyz mas 100% tak prijde rift guardian - boss a je konec - tenhle rift je obtiznostne dan obtiznosti co mas nastavenou v menu. Torment 1-13. greater rift musis mit klice z klasickeho riftu, a odemkne se obtiznost dle toho jakej normalninrift mas zasebou. Torment 4 normalni rift=cca Greater rift 20. greater rift ma tedy obtiznost fixni a nezalezi na velikosti Torment obtiznosti. Greater rift je omezen i casove. kdyz to nesplnis nemuzes si vylepsi legendarni kamen. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem na to přišel. Použil jsem špatné tlačítko pro spuštění GR - použil jsem tlačítko pro spuštění posledního nejlépe dosaženého, což byl 65 a teď jsem ho už nedával. Další tlačítko je pro zvolení obtížnosti. Dám 50 a už je to OK :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu