Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vymena vnitrku iPhone 5


kRenzi

Otázka

Zdravim

Chtel bych se zeptat nekoho zkusenejsiho s montovani iPhonu o radu.

Bohuzel sem svemu iPhonu 5 nebyl uplne dobrym majitelem ale telefonu to bylo jedno a i tak asi po 20 padech kdy se nerozbil displej ale za ty dva roky to odneslo vsechno ostatni stale funguje mu chci doprat trochu kosmeticke upravy. Nechci do toho davat moc penez protoze to uz bych si mohl koupit pomalu novou petku tak me napadlo jestli by neslo nekde s ebaye levne sehnat napr. utopeny iPhone 5 a prohodit s nim vnitrky tak aby vypadal zas jak "novy" a stale fungoval?

Bohuzel mi pri jednom z padu tukl o ruzek a prasklo i ?tesneni? displeje ted mi do cocek obou fotaku leze prach a fotky jsou nic moc a jeste se oddelava samotny displej. Pak mam jeste praskle to cerne sklicko vzadu u fotoaparatu a ruzne otukany a poskrabany boky.

Chci jen vedet jestli ten muj napad muze fungovat a vse co mi vadi by to spravilo?

Neresim naradi ktere koupim za par korun a samotnou demontaz. Podle videii z youtube to trosku sikovne rucky zvladnou. :)

diky za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jaj hosi :D rejpalisty tu nepotrebuju :D. Ano ano to ze telefon vypadne pri vytahovani z kapsy se proste stane 90% lidi na planete :) a bohuzel jednou ze schodu, podruhe na dlazbu atd. atd. Nebyl sem proste zvykly na tak velky telefon kdysi ted uz mi nepada a prave proto se ptam na tu vymenu. Je mi lito ho mit tak dojebany z venku kdyz vnitrek je funkcni na 100% az teda na ty fotky kde mam prach.

Proste chci jen vedet jestli to co si myslim muze normalne fungovat nebo nejlepe jestli uz to takhle nekdo nedelal?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu