Croft Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 kdy vylezou české recenze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 samozrejme az zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Muzu potvrdit. Hraju to od patku a zatim jsem v sedme misi. Hodne mi to pripomina peace walker temi misemi. Proste tunel ala mgs1 je lepsi Zatim mi to trochu pripada jako Ubisoft koncept...proste mapa,rozstrkany mise jako v Assassinovi a hotovo...jenze tohle je preci i v gta nebo rdr....zitra mi to prijde tak jsem zvedavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejzub1468628606 Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Netusi nekdo kde bych to mohl sehnat dneska v Praze? Mam zrovna den volna, tak by se to hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Hra má dvě mapy: Afganistan a druhá je jako území v Africe. Mám odehráno 30h a ano, vracíte se vícekrát na stejné outposty , základny atd., především v SideOps. Nicméně to jak je tam vše propojené, to jak se vše mění, jak o vás vojáci mluví v souvislosti s tím jak hraje ... to je super. Vaše akce mají na dění v oblasti dopad. Zastavíte náklad s neprůstřelnýma vestama a helmama = nebudou je mít. Zničíte jim trafo stanici = nemají elektřinu = pak tam jdete po tmě a máte to lehčí prostě :) Oni si to opraví až za několik "dní". Některé sideops lze splnit až později, tak se prostě vracíte. Mně osobně hra učarovala a doporučuji vydržet s hodnocením až odehrajete více hodin. Koncept otevřené lokace mi vyhovuje, je to trend a je to zásadní změna pro MGS sérii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 (upraveno) Alza???????? Netusi nekdo kde bych to mohl sehnat dneska v Praze? Mam zrovna den volna, tak by se to hodilo. Upraveno Srpen 31, 2015 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Tam maji vyprodano. V Praze nevidim nikde skladem leda Most a Tachov. Coz je z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 a proc to nekupis v PS store online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 a proc to nekupis v PS store online? protože chtěl hrát dnes jelikož má volno a PSN se odemkne k hraní "až" 1. září ... řekl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman_CZ Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 nevíte někdo kde se nachází ta zoo, která má být na Mother Base? nebo kde se shromaždují všechna zvířata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 nevíte někdo kde se nachází ta zoo, která má být na Mother Base? nebo kde se shromaždují všechna zvířata? Nasedni do vrtulníku (ACC), zamiř na Mother Base (MB) a když si vybíráš kde tam přistaneš zmáčkni TROJÚHELNÍK, umožní ti to přistát v ZOO ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 Ahoj nemate nejdo problem s tim ze se vam po dokonceni nemocnice nedoctou data?... Me to pise 502 sec. installing update file a nic se nedeje....Koukal jsem na zahr.fora a je to nejakej bug nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman_CZ Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 to onefootman : máš hru staženou z psn? nebo DVD? ... jinak mě celkem štve, že když udělám side op mise tak se mi někdy neoznačí že jsou hotové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 Mam placku,ale uz jsem na to prisel.Save data hodit do cloudu- vsechno smazat z konzole- restartovat- nahrat data z cloudu a pustit hru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Jak se vam libi PP??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 odehráno zatím 63hod./36% (od 31.8.2015), takže dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 taky vam po delsi dobe pripada,ze mgs V je vlastne Red Dead Redemption akorat s vice stealth prvky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 ano, je to podobné, akorát RD jsem neměl ani chuť dohrát a tohle žeru :) Dělám každou SideOp a příběh jedu postupně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 tak ja rdr taky dokoncil po peti letech:D od prvniho hrani. MGS neni hra spatna,ale ten zacatek byl moc metal gear a tedka je to proste gta a rdr v jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 No uprime ja jsem cekal trochu neco jinyho...Kazda MGS hra vas vtahla do deje a pri hraní byl clovek jakoby v tahu,tady nic...Navic ve starsich mgs byli hodne budovy,vytahy,sachty atd.a tady taky vubec nic...venkovni lokace jsou fajn ale chtelo by to neco i vevnitr :-) jinak ale spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Tak kdyz je to open world:)v pousti:))nevim mne jse to libi ta volnost zerem vsechny misse.za mne spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 tak vetsina je asi spokojena,ale cekal jsem neco ve stylu prologue,ktery byl epicky. No uvidime dalsi mise jake budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Jj prolog to byl MGS jak jej mame nejradsi.ale zmena je zivot:))mne spis sere ze prej v normal.edici neni uplne vsechen obsah. Tenje jen v special edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 to jsi cetl kde? Respektive vetsina si stejne koupila day one edici v preorder. Ja mam CE,ale zatim jsem kody nepouzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Ja taky mam day.tady http://m.sector.sk/novinka/104988/pribeh_mgs_v_nie_je_kompletny_chyba_misia_s_vysvetlenim_a_aj_s_finalnym_bojom.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.