Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

God of War 3: REMASTERED


Deyw

Recommended Posts

Zdravim parani..nikde jsem v ps4 nenasel tema na tuhle hru..tak co hrali jste ? ma pro vas cenu tenhle remaster nebo vas nechava v klidu ?:D ja to teda hraji a ta hra je proste fenomen..nechapu jak dobre to vypada..takhle velkolepou hru jsem dlouho nevidel..Kratos je tvrdak..za me totalni nutnost pro psko stejne tak jako TLOU.. :) uz se tesim na uncharted remastery a 4ku..to bude bomba.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj pro mě osobně má velkou cenu protože jsem přecházel z x360 na ps4 tak jsem ji nikdy nehrál a je to pro mě nutnost stejně tak jak všechny uncharted a last of us kvůli takovým hrám jsem šel do ps4 akorát jsem ji ještě nebyl vyzvednout na prodejně mám celý týden noční tak snad v pátek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cutsceny a ukazky sou vzaty z ps3 a vypadaj jak vypadaly, ale jinak vetsina prostredi je znatelne ve vyssim prostredi, plus pribyly ruzny lepsi visualni efekty, takze to urcite neni spatna hra i pro toho kdo to uz hral driv..

GoW je proste PS klasika kerou by nemel nikdo minout.. kez by vysel novej Kratos pro PS4.. zadnej remaster...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Při prvním spuštění hry bylo akorát nastavení brightness a nic dál, dával jsem si na to pozor, protože jsem četl od různých uživatelů podobné dotazy na stejný problém. A v nastavení hry je pak sice nastavení obrazovky, ale nedá se roztáhnout, pouze posouvat doleva nebo doprava, nahoru, popřípadě dolu. Jako není to věc, která by mě nějak vyloženě štvala, ale chtěl jsem se optat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu