Buladog Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Plánované datum vydání je 25.09 2015 Hra bude obsahovat české texty. Co nová FIFA přinese ? Nové inovativní změny ve způsobu obrany a obehrání hráče. Lepší kontakt, náběhy volnost pohybu. Nový způsob defenzivy a vedení míče, inteligentní zachytávaní míče, dribling bez doteku, centry dynamické a chladnokrevné zakončení. FIFA nabídne i ženský fotbal, mód FIFA trenér a novou dovednostní úroveň pro úplné začátečníky. Trailer: Tímto otevírám novou diskuzi, těšíte se ? Bude to mít smysl ? Máte před-objednáno nebo jsi vystačíte z dílem FIFA 15 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 Na zahraničních stránkách jsem se dočetl, že mezi ligama bude.... Czech (New/Return) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 no nevím za mě teda PES 2016 i když mě štvou že nejsou ty licence, ale fotbal je to bomba ta FIFA mi příjde taková umělá pěkné animačky nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 Na zahraničních stránkách jsem se dočetl, že mezi ligama bude.... Czech (New/Return) EA ještě oficiální seznam všech lig ve hře neoznámila. Co se objevuje netu jsou pouze jen odhady a nic potvrzeného. A Česká liga by tam být opět neměla a to hlavně díky Peltovcům, kteří požadují za licenci přemrštěné finanční nároky. Ale rád se budu plést a nechám se jen mile překvapit. P.S. PELTA VEN !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 mikas_cze: Ano, toto se sirilo po nekolik poslednich let, ale ono to je vsecko trochu jinak, viz http://s7.postimg.org/ymeftnesb/FA_R_mail.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 Hodne se tesim kdyz uz mam ten next gen. Jen by uz nebylo spatny kdyby konecne slo v online ligach hrat El Clasico jako doopravdy (myslim tim ze Real bude mit bile dresy a Barca modrocerveny). Sice to je jenom detail, ale i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2015 mikas_cze: Ano, toto se sirilo po nekolik poslednich let, ale ono to je vsecko trochu jinak, viz http://s7.postimg.org/ymeftnesb/FA_R_mail.jpg Takový email si dokáže vymyslet kdejaký papaláš ze STESu či FAČR. V posledních dvou letech jsem psal sám osobně 2 emaily ohledně tohoto problému a ani se neuráčili odepsat. Tudíž tento email musím brát jako fake :cheesygrin: Ale díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2015 Nevim, dle me nikdo nema zapotrebi falsovat emailovou komunikaci zrovna ohledne ceske ligy do FIFY. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dory218 Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2015 Neví někdo jestli vyjde demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2015 Dory218: v zari.. Cca 14 dni pred vydanim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2015 Nevim, dle me nikdo nema zapotrebi falsovat emailovou komunikaci zrovna ohledne ceske ligy do FIFY. :) Nemyslím tím, že je falešný ale myslím tím že ten člověk z FAČR si to mohl také celé vymyslet. Ale ve finále to je stejně jedno. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2015 (upraveno) Neví někdo jestli vyjde demo? Počítej tedy někdy kolem 8.září. Upraveno Září 7, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 ano demo je potvrzená na 8-10 září. Na ten CZ překlad je informace kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 FIFA 16 bude k dispozici s kompletní českou textovou lokalizací ve verzích pro Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 a PC. https://www.easports.com/cz/fifa/koupit/CZ DEMO by mělo být k dispozici již dnes 8.9.2015 !!! The trial version of FIFA 16 launches on September 8 for Xbox One, Playstation 4, PC, Xbox 360 and Playstation 3. http://www.standard.co.uk/sport/football/fifa-16-demo-all-you-need-to-know-a2928666.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 (upraveno) Již k dispozici Edit sakra omylem sem nahrál screen s ps3 verzi Upraveno Září 8, 2015 uživatelem Buladog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Díky za info. Zatím pouze na EU store. Na US ještě nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 tak já už jsem dneska zahrál asi 10 zápasu a jsem maximálně spokojen. graficky super, herně tam je taky pokrok a CZ lokalizaci velkej palec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Nejak mi to pomalu taha. Asi cela Evropa taha demo Fify kua :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Já ho začal stahovat v 9 ráno a kolem 11 už jsem hrál, ale jak dlouho jsem stahoval netušim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 no já jsem kolem půl dvanácté přišel dom na kávu, zapnul stahování a kolem jedné jsem zkusil jeden poločas. Takže kolem hoďky a půl Jinak z dema jsem nadšený, oproti 15 jde o krok dopředu, hratelnost se mi zdá o hodně lepší než loni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Tak jsem to na chvilku hodil do rest modu a uz to bylo. Dal jsem dva zapasy a musim rict ze je to takove trochu rychlejsi a hezci na koukani nez 15ka. Kazdopadne padaji zajimave a hezke goly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Já sem hlavně spokojenej s obránci. V pohodě předskakuju utočníky, to mi ve Fifě chybělo nejvíc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Jo kouká se na to lépe a možná i lépe hraje. Myslím že budu spokojen a pes koupím třeba až v akci po vánocích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Já byl nejdříve hodně zklamaný, zdálo se mi to takové prkenné a podivné a až potom jsem si všimnul, že v menu byly nastavené automatické přihrávky, centry i střelba (zapnuté asistence, vypnutý manual). Od té doby co jsem to přepnul na manual je to změna o 1000% k lepšímu a určitě předobjednávám. Hrálo se to skvěle, graficky taky super, i vzhled všech menu atd mi připadá povedený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Me se nelibi TV grafika prijde mi to porad stejne pochybuji ze to jeste zmeni,jinak hraje se to super o tom zadna :)jinak mohli celkove zlepsit uvodni videa k nastupu hracu na hriste,proste se bojim ze to bude porad dokola,to treba kdyz hraji nba od 2k to je jina liga co se tyce show:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.