Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 237
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Po zahraní dema jsem příjemně potěšený, sice nejsou tam moc razantní změny oproti 15 ale všiml jsem si lepšího pohybu hráčů (dribling, střelba), vylepšeného obraného systému + brankáře. příjemné menu hry, libí se mi i animace ve hře kdy rozhodčí sprejuje na zem čáry, různé gesta fotbalistů , fifa je rychlejší , mnohem více fotbalovější osobně se mi libí.

Trochu mě však štve grafika kdy mi přijde hra strašně tmavá ( v menu v kalibraci se mi nepodařilo změnit jas). Stává se že hráči mají takové trhavé pohyby, v animacích se mi taky několikrát v brankovišti stalo že hráči prošli brankovou konstrukcí či dokonce tělem jiného hráče. Nástupy týmu na hřiště startovní animace se hodně rychle ohrají.

ženská liga mi přijde zbytečná, zkusil sem a nezaujalo mě to.

Odesláno

Tak první recenze vycházejí:

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/fifa-16

Shrnutí:

Kompletní balík je stejně podstatný jako vždy, a ti, kteří si aklimatizují na styl hry FIFY v posledních letech ji budou pravděpodobně považovat za dost dobrou.

Ale tváří v tvář mnohem silnější konkurenci, "dost dobrý", nemusí být skutečně dost dobrý. Jeho největší rival ho porazil na plynulosti a schopnosti reagovat. EA Sports budou mít teď co dělat aby FIFA získala zpět svůj titul "král digitálního sportu".

IGN: 7,8/10

Odesláno (upraveno)

Tak já to čekal že fifa se bude hodnotit hůř, ale stejně je to lepší fotbal a každej ho koupí. Pes se hraje opravdu dobře a až bude sleva tak na singl si ho koupím. Celé moje okolí i profi fotbalisté hrají fifu tak asi tak. Ale je dobře že konkurence se probudila, díky tomu může být fifa jen lepší:)

Upraveno uživatelem RakovinaRohu
Odesláno
přeobjednáno k dispozici na shopech od 25.9.2015 , doufám že mi to hnedka v pátek exasoft doručí.

Jinak Deluxe verze již nešla objednat, údajně jich neměli k dispozici omezený počet kusů. Zrovna u FIFY jsi myslím že je lepší mít hru na placce než-li digitál.

Já mám teda raději digital, protože fifu hraju fakt hodně a pořád vyndávat disk když mám chut hrát něco jiného se nechce.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu