rosswell1987 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Odesláno Září 8, 2015 Kde mate hru predobjednanou?:bash: Citovat
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Odesláno Září 9, 2015 Tak jsem vcera taky hral a moc velka spokojenost. Dlouho jsem nehral Fifu tak me to chvilku trvalo... Ale jinak moc velka spokojenost. Taky me to prijde rychlejsi. CZ Titulky jsou fajn :-) Jinak se me moc dobre hralo za Holky. Predobjednano v Playcentrum. Citovat
Buladog Odesláno Září 14, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Září 14, 2015 Po zahraní dema jsem příjemně potěšený, sice nejsou tam moc razantní změny oproti 15 ale všiml jsem si lepšího pohybu hráčů (dribling, střelba), vylepšeného obraného systému + brankáře. příjemné menu hry, libí se mi i animace ve hře kdy rozhodčí sprejuje na zem čáry, různé gesta fotbalistů , fifa je rychlejší , mnohem více fotbalovější osobně se mi libí. Trochu mě však štve grafika kdy mi přijde hra strašně tmavá ( v menu v kalibraci se mi nepodařilo změnit jas). Stává se že hráči mají takové trhavé pohyby, v animacích se mi taky několikrát v brankovišti stalo že hráči prošli brankovou konstrukcí či dokonce tělem jiného hráče. Nástupy týmu na hřiště startovní animace se hodně rychle ohrají. ženská liga mi přijde zbytečná, zkusil sem a nezaujalo mě to. Citovat
mikas_cze Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Odesláno Září 14, 2015 Mělé změny tam jsou, ale až moc podobné loňskémmu dílu. Zde jsou první recenze na PES 2016 a zatím jen samá chvála, tak uvidíme ke komu se letos přikloním. :-) http://www.metacritic.com/game/playstation-4/pro-evolution-soccer-2016 Citovat
zdenek8486 Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Odesláno Září 14, 2015 Není někde nějaká akce na předobjednávku u někoho tady z fóra nebo tak z obchodu sem našel asi jen ts bohemii kde je to asi nejvýhodnější Citovat
mikas_cze Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Odesláno Září 14, 2015 Pokud máš i NHL 15, tak u JRC: www.jrc.cz/clanek_tradein_fifanhl16 Odesláno z Sony Xperia Z2 Citovat
kasaco10 Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Odesláno Září 14, 2015 Není někde nějaká akce na předobjednávku u někoho tady z fóra nebo tak z obchodu sem našel asi jen ts bohemii kde je to asi nejvýhodnější Napis KRUTOVI Citovat
card15 Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Odesláno Září 14, 2015 Čau, když si koupím FIFU na US storu a tam mají, že ji mohou v Americe hrát, už 22.9. tak to ji budu moci taky hrát už tak brzo nebo budu muset čekat až do toho 25.9. kdy hra vychází v Evropě? Díky za odpověď. Citovat
mikas_cze Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Odesláno Září 14, 2015 Ano, budeš moci už hrát toho 22. Samozřejmě i z tvého hlavního EU účtu. Důležité je na jakém účtu je ta hra koupena. Odesláno z Sony Xperia Z2 Citovat
RakovinaRohu Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Odesláno Září 15, 2015 Akorát nebudeš mít ve hře cz titulky, ale to ti asi nevadí:) Citovat
mikas_cze Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 Tak první recenze vycházejí: http://www.metacritic.com/game/playstation-4/fifa-16 Shrnutí: Kompletní balík je stejně podstatný jako vždy, a ti, kteří si aklimatizují na styl hry FIFY v posledních letech ji budou pravděpodobně považovat za dost dobrou. Ale tváří v tvář mnohem silnější konkurenci, "dost dobrý", nemusí být skutečně dost dobrý. Jeho největší rival ho porazil na plynulosti a schopnosti reagovat. EA Sports budou mít teď co dělat aby FIFA získala zpět svůj titul "král digitálního sportu". IGN: 7,8/10 Citovat
RakovinaRohu Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 (upraveno) Tak já to čekal že fifa se bude hodnotit hůř, ale stejně je to lepší fotbal a každej ho koupí. Pes se hraje opravdu dobře a až bude sleva tak na singl si ho koupím. Celé moje okolí i profi fotbalisté hrají fifu tak asi tak. Ale je dobře že konkurence se probudila, díky tomu může být fifa jen lepší:) Upraveno Září 22, 2015 uživatelem RakovinaRohu Citovat
Marr Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 Za hodku se do toho poustim, uz se tesim. :) Citovat
Sabii Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 Tak PESko poráží Fifu v hratelnosti už několik let...:) škoda, že lidé jsou "too mainstream" a nejdou za kvalitou - hráčů by bylo určitě více :) Citovat
card15 Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 Tak zahrál sem 9 zápasů v UT a ty jejich servery jsou strašný. Vyhraji zápas 2:1 a 6:0 a na konci, když se mám dostat do menu, tak mě to vyhodí z ultimate teamu, že sem přišel o spojení, takže samozřejmě mi to započítá prohru. Ve FIFA 15 se mi to stalo tak 2x za celou dobu. Zatím, teda zklamání. Citovat
kasaco10 Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 Za hodku se do toho poustim, uz se tesim. :) Más Placku ? Citovat
RakovinaRohu Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 Ee, digital z US Storu. Tam asi cz neni co? Citovat
RakovinaRohu Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 dík, nakonec stejně kupuju placku Citovat
Buladog Odesláno Září 22, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 přeobjednáno k dispozici na shopech od 25.9.2015 , doufám že mi to hnedka v pátek exasoft doručí. Jinak Deluxe verze již nešla objednat, údajně jich neměli k dispozici omezený počet kusů. Zrovna u FIFY jsi myslím že je lepší mít hru na placce než-li digitál. Citovat
RakovinaRohu Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 přeobjednáno k dispozici na shopech od 25.9.2015 , doufám že mi to hnedka v pátek exasoft doručí.Jinak Deluxe verze již nešla objednat, údajně jich neměli k dispozici omezený počet kusů. Zrovna u FIFY jsi myslím že je lepší mít hru na placce než-li digitál. Já mám teda raději digital, protože fifu hraju fakt hodně a pořád vyndávat disk když mám chut hrát něco jiného se nechce. Citovat
kruta Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Odesláno Září 22, 2015 https://twitter.com/prokonzolecz/status/646346412649762816?ref_src=twsrc%5Etfw Jen tak pro info, u nás už je Fifa skladem .. :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.