Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Plánované datum vydání je 25.09 2015

Hra bude obsahovat české texty.

Co nová FIFA přinese ? Nové inovativní změny ve způsobu obrany a obehrání hráče. Lepší kontakt, náběhy volnost pohybu.

Nový způsob defenzivy a vedení míče, inteligentní zachytávaní míče, dribling bez doteku, centry dynamické a chladnokrevné zakončení.

FIFA nabídne i ženský fotbal, mód FIFA trenér a novou dovednostní úroveň pro úplné začátečníky.

Trailer:

Tímto otevírám novou diskuzi, těšíte se ? Bude to mít smysl ? Máte před-objednáno nebo jsi vystačíte z dílem FIFA 15 ?

• 3 weeks later...
  • Odpovědi 237
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Na zahraničních stránkách jsem se dočetl, že mezi ligama bude.... Czech (New/Return)

EA ještě oficiální seznam všech lig ve hře neoznámila.

Co se objevuje netu jsou pouze jen odhady a nic potvrzeného.

A Česká liga by tam být opět neměla a to hlavně díky Peltovcům, kteří požadují za licenci přemrštěné finanční nároky.

Ale rád se budu plést a nechám se jen mile překvapit.

P.S. PELTA VEN !!

Odesláno
mikas_cze: Ano, toto se sirilo po nekolik poslednich let, ale ono to je vsecko trochu jinak, viz http://s7.postimg.org/ymeftnesb/FA_R_mail.jpg

Takový email si dokáže vymyslet kdejaký papaláš ze STESu či FAČR.

V posledních dvou letech jsem psal sám osobně 2 emaily ohledně tohoto problému a ani se neuráčili odepsat.

Tudíž tento email musím brát jako fake :cheesygrin:

Ale díky za info.

• 4 weeks later...
Odesláno

FIFA 16 bude k dispozici s kompletní českou textovou lokalizací ve verzích pro Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 a PC.

https://www.easports.com/cz/fifa/koupit/CZ

DEMO by mělo být k dispozici již dnes 8.9.2015 !!!

The trial version of FIFA 16 launches on September 8 for Xbox One, Playstation 4, PC, Xbox 360 and Playstation 3.

http://www.standard.co.uk/sport/football/fifa-16-demo-all-you-need-to-know-a2928666.html

Odesláno

Já byl nejdříve hodně zklamaný, zdálo se mi to takové prkenné a podivné a až potom jsem si všimnul, že v menu byly nastavené automatické přihrávky, centry i střelba (zapnuté asistence, vypnutý manual). Od té doby co jsem to přepnul na manual je to změna o 1000% k lepšímu a určitě předobjednávám. Hrálo se to skvěle, graficky taky super, i vzhled všech menu atd mi připadá povedený.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu