MarekBlack Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Ta česká liga tam určitě samozřejmě není že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Ne, ani jeden český tým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Tak já snad letos zkusim PESko nebo co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 https://twitter.com/prokonzolecz/status/646346412649762816?ref_src=twsrc%5EtfwJen tak pro info, u nás už je Fifa skladem .. :) To já musim čekat do pátku, tak příště budu chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Nojo, třeba ti to taky pošlou dříve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Čau, pokud mám sekundární účet a nemohu se dostat do webové aplikace, tak je chyba někde u mě nebo to nejde vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Tak ja uz ji mam placku:wohow: Jsem zvedav na plnou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 tak ráno už jsem dostal email že je skladem a hned vezou. Konečně už po večerech nemusim hrát demo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Ja uz mam DEMO smazane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Fotka ze včerejšího D1 pro Fifu 16. Dnes nás ještě čeká NBA 2K16, tak jsem zvědavý .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Hrál by pak někdo pro cluby ? Si mě přidejte a domluvíme se. petiiik7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Já budu jen nevim kolik času budu hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 No to já taky moc ne asi. Tak si mě přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Hezká nálož :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Zdravim, nechcete nekdo koupit Deluxe edici? Jsem z Ostravy. Mel jsem ji objednanou a vzdycky mi napsali, ze ji bohuzel nebudou mit. Tak jsem ji objednal skoro vsude a dva obchody se chytly. Jeden kus je uz pripraven k vyzvednuti v Ostrave a jeden ve Frydku. Obe asi nevyuziju. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 co exasoft myslíte že to zvládnou do zítřka poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 To mi neříkej, že to ještě neposlali .. ode mě už všichni hrajou, ty s osobním odběrem už včera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Taktéž potvzuji, ti co objednávali u toho, jehož sláva xzone se dotýká a směle hledí směrem k jrc už dneska hrají ;) Akorát se mi stahuje update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Ještě potvrzuji, že jeden kus zbyl také pro mě a dneska už budu nejspíše také smažit. Nick: krocanek .. hraju hlavně online sezóny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 co exasoft myslíte že to zvládnou do zítřka poslat taky mám před objednáno u exasoftu, dostupnost hry je od 25.9, přímo na eshopu je uvedeno že pokud objednáš dnes zítra ji doručí, vzhledem k tomu že jsem přeobjednal už na začátku týdne snad doručí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 já dneska čekal celej den a nakonec bude až zítra. Někdo něco popletl a že se hrozně omlouvaj sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Já furt nechápu, co řešíte .. proč jste to prostě neobjednali někde jinde? Já se nechci nějak doporučovat, ale hry posílám zásadně maximálně o den dříve. To je na tom exasoftu zdarma, nebo proč to berete z takového "velkoobochodu"? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 tak mě osobně je to jedno jestli to budu hrát dneska nebo až v uterý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Si řikám aby se někdo o den nepokáknul :) navíc u každoročně stejnýho fotbalu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Já to kupoval u mironet s přepravou na pobočku v humpolci a dnes dopoledne to mělo být. V 16:48 konečně napsali že si můžu vyzvednout a otevírací doba je dnes od 8:30 - 16:30:D takže už mi dneska 3x lhali:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.