Bonny_boy Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 přesně tak hrač se otočí celý kolem své osy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Nevíte prosím, kde mám co nastavit v ps4 nebo ve hre, abych nehral FUT porad venku? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Esi myslíš "Zidanovku" tak ono to taky nejde tuším s každým hráčem.... musí mít potřebné hvězdy u triků ... ale jinak jde v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Prosim potřebuji pomoci , chci zahrát pro jednoho hrače TURNAJ ale píše mi to že potřebuji přesně počet hráču z MLS 18 a v zahajovací 11 a náh. Vubec nevím jaké hráče po mě chce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Sorry za kvalitu, ale i tak to sem musím dát :D :D toto se stát mě tak letí ovladač :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 čau nevíte někdo jestli EA dá do te premier league na všechny dresy ty sponzory myslím že taková fifa ještě nebyla aby víc jak polovina týmu v Premier league neměla na dresech sponzory včera jsem stáhl update 1,03 a furt stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 1)Chlapi nevíte někdo náhodou - když míč letí na out nebo na roh, prostě k čáře mimo hřiště, tak i když mám nad hráčem šipku a měl bych ho ovládat já, nemužu s ním nic udělat a ovládá ho za mě AI, jde zběsile po tom míči, těsně před čarou ho nějak prasácky chce zpracovat, míč jde od něj za čáru a místo abych měl já out nebo roh, tak ho má soupeř. Hledal jsem to všude v nastavení, na gamepadu jsem když se to stane mačkal vše možné, ale nejde mi to ovlivnit. Už mi to takhle ve FUT zkazilo několik zápasů. Co si pamatuju, tak mi to dělalo v posledních letech snad ve všech dílech. Dá se tím něco dělat?2) Jo a nevíte někde, jestli se někde dá zjistit jak se který hráč hodí na jakou pozici? Googlem jsem to nikde nenašel, ale na netu dost lidí psalo třeba o určitém hračí jaký ma rating na kterou pozici, takže je možné ho využít na X postech.Dokonce jsem někde na nějakem zahraničním foru viděl, jak tam někdo psal v procentech všechny posty u toho hrače a jak je na kterém dobrý. Nevíte někdo kde to zjistím? Nechci, aby někteří hráči měli snížené hodnocení, když ho třeba dám o chlup jinde než by měl být. Přitom jsou podle mě hráči, kteří by měli být schopni hrát na více postech. 3) A taky je někde u nastavení formací vidět i přesné určení postů? Protože u některých formacích jsou jen drobné odchylky v rozestavení a může to znamenat třeba rozdíl jestli na te pozici má být CAM nebo už LW, RW nebo CF či ST atd atd. Když si měním formace, tak jsou tam jen dresy ale není u nich napsané přesně o kterou pozici jde. Jistě, že většina je jasná, ale někdy ne. díky Ahoj, 1. Domnívám se že akce se ruší držením R1 + R2, tudíž jak poběžíš pro míč automaticky drž tuhle kombinaci a hráč zastaví. 2. Každý hráč má ve FUT svoji pozici která je daná tím kde hraje reálně. FUT je především o kombinacích a vytvoření ideálního týmu. Ty jsi můžeš sám zvolit kde tvůj hráč bude hrát a následně upravit jeho post tím že koupíš kartičku změny. tuhle změnu uplatni protože hráč který hraje má zálohu a ve formaci ho dáš na křídlo tak se nebude moc ideálně chovat.. stejně jako obránce v útoku atd. Ideální web kde se probírají posty, formace a týmy je www.futhead.com 3. Tuhle formaci a nastavení máš v soupisce přímo před spuštěním zápasu nebo v menu FUTí jsi dáš tým , aktivní tým rozklineš a nastavíš jsi formaci jakou chceš. Následně pak upravíš posty jednotlivých hráčů. V neposlední řadě je to všechno o tvém herním stylu, jestli lyžuješ nebo kombinuješ, dlouhé balony nebo spíše střelba z dálky. podle toho jsi uprav formaci a hráče :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 čau nevíte někdo jestli EA dá do te premier league na všechny dresy ty sponzory myslím že taková fifa ještě nebyla aby víc jak polovina týmu v Premier league neměla na dresech sponzory včera jsem stáhl update 1,03 a furt stejné. Tohle je věc marketingu a všechno záleží jak se EA dohodla s těmi sponzory a jejich uvedení a prezentovaní ve hře samotné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 No k těm tréninkům. Nevím jestli to jenom nemůžu najít nebo to tam není, ale nemůžu si klasicky zkusit přímé kopy nebo právě ty rohy což by mi dost hodilo. Ten tréninkový mod je sice pěkný, ale já si chci zkusit svoje vlastní situace bez časového omezení. Jdi do free tréningu do areny a zmáckni tam, odkud to chceš kopat, šipku nahodu na D-padu Prosim potřebuji pomoci , chci zahrát pro jednoho hrače TURNAJ ale píše mi to že potřebuji přesně počet hráču z MLS 18 a v zahajovací 11 a náh. Vubec nevím jaké hráče po mě chce :( MLS je Americká fotbalová liga, tzn, že aby sis ten turnaj ve futu zahrál, musíš mít v teamu 18 hráčů z MLS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Jdi do free tréningu do areny a zmáckni tam, odkud to chceš kopat, šipku nahodu na D-padu To vím, že jde, ale to je tak dobrý na penalty. Střílet na bránu z dálky bez zdi je úplně k ničemu. A rohy si taky tak nevyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Jdi do free tréningu do areny a zmáckni tam, odkud to chceš kopat, šipku nahodu na D-paduMLS je Americká fotbalová liga, tzn, že aby sis ten turnaj ve futu zahrál, musíš mít v teamu 18 hráčů z MLS :) MOC děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Čau, chtěl bych se zeptat zda se to někomu stalo také. Na konzoli mám zaplacený ps plus (je to tedy sekundární účet) a pokud chce hrát kámoš na stejné konzoli, ale pod svým účtem, tak FIFA chce cca poslední týden aby si zakoupil ps+ což nechápu, doteď to fungovalo bez problému. Nevíte jestli se zase něco nezměnilo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Čau,chtěl bych se zeptat zda se to někomu stalo také. Na konzoli mám zaplacený ps plus (je to tedy sekundární účet) a pokud chce hrát kámoš na stejné konzoli, ale pod svým účtem, tak FIFA chce cca poslední týden aby si zakoupil ps+ což nechápu, doteď to fungovalo bez problému. Nevíte jestli se zase něco nezměnilo? Díky. A když tvůj kámoš hraje na svém učtu má nastavený ten kde je fifa jako primární ? Další věcí je aby na tom učtu kde je FIFA byl zaplacený PS+ abyste mohli obra hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Tam kde je fifa tak je primární, mám ho z jiným kámošem koupený na "půl" (jiná konzole), kde je fifa, tam ps+ není, ale od té doby co vyšla fifa, tak to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrik Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 na PS4 už nemůžeš používat plusko na dvou PS jako u PS3, takže pokud ty hraješ na svym a on taky na svym tak mu to nepůjde. Ale, jestli je ten primární účet vyplej tak by to mělo fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrik Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 (upraveno) A když tvůj kámoš hraje na svém učtu má nastavený ten kde je fifa jako primární ? Další věcí je aby na tom učtu kde je FIFA byl zaplacený PS+ abyste mohli obra hrát na PS4 už nemůžeš používat plusko na dvou PS jako u PS3, takže pokud ty hraješ na svym a on taky na svym tak mu to nepůjde. Ale, jestli je ten primární účet vyplej tak by to mělo fungovat omlouvám se za spam..chtěl jsem upravit ten předposlední a místo toho udělal novej...a smazat nejde Upraveno Listopad 23, 2015 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Tak mi teda vysvětli, jak to, že doteď to fungovalo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 čus, nedá někdo o víkendu? :) bodo mět čas, aj chuť, pokud možno s headsetem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 čus, nedá někdo o víkendu? :) bodo mět čas, aj chuť, pokud možno s headsetem ja budu mít čas klidně si mě přidej zahrajeme potřebuji trénovat hraji to teprv cca mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 takhle to momentálně vypadá u mě jak jste na tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Stavím taky Anglii : teď v prosinci šli hráči BPL cenově strašně dolů, za ten můj útok jsem dával nehorázné prachy a teď se dá koupit téměř o polovinu levněji, ea nejspíše přijde s nějakýma akcemi a balíčky na vánoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Prosinec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2015 Já jsem až do teď hrál taky anglii 3-4-1-2 a spokojenost, ale včera jsem začal rozjíždět serii A v novém rozestavení 4-3-2-1 a zatím z toho mám taky radost, navíc ta seria A mě celý tým vyšel levněji než jeden hráč z premier league :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Sobota večer někdo fefu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Moje týmy, ale poslední dobou na to moc není čas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Molda22 Hrát FUT na 3 obránce je celkem hazard proti lepším soupeřům nebo rychlejším útočníkům. Jinak pozice CAM je podhrot lepší se uplatní utočníci LK,LP,LU,PU BPL je nejdražší liga, já chtěl stavět původně Španělsko ale bez hlavních útočníku to nemá smysl. card15 3 týmy hmm to já se soustředím jen na jeden a uvažuji že udělám ještě repre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.