Tulen.mirek Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 má Fifa 16 koupená v Německu možnost přepnutí do Angličtiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Únor 5, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 - Krois ve hře nastavení vibrací není, pokud je máš aktivní primárně v nastavení PS tak by měli být zaplé i ve hře, já osobně mám vibrace kvůli delší výdrži DS vypnuté. - Tulen.mirek ano určitě tam možnost přepnutí do angličtiny bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 Zkus hru odstranit a znovu nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staník Špalík Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Zdravím,chci se zeptat,jde v módu kariéry se na zápasy jen dívat,ne hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Klasicky vejdi do zápasu s přiřazeným ovladačem ke svému týmu. Po hvizdu dej ovladač doprostřed bez výběru týmu a můžeš koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fachinelli Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Ahoj mám dotaz.Když spustím ps4 svítí Dualshock modře,když pak zapnu FIFU 16 tak se mi rozsvítí Dualshock červeně.Mám pouze jeden ovladač.Nevím jestli mi syn něco nezmáčkl a něco nepřepl....Díky za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Modrá barva je základní pro DS4. Ve fifě pak svítí červeně a pokud hrajete 2 tak druhý svítí modře. Chyba to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fachinelli Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Díky za odpověď ,myslel jsem ,že ty barvy fungují tak,že první hráč ma DS4 s modrou barvou,druhý s červenou,třetí zelenou a čtvrtý růžovou jak je psáno v manuálu.Takže každému svítí při singl hraní FIFY 16 DS4 červeně?Chápu to správně?Omlouvám se za opakování otázky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Ano červeně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staník Špalík Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Klasicky vejdi do zápasu s přiřazeným ovladačem ke svému týmu. Po hvizdu dej ovladač doprostřed bez výběru týmu a můžeš koukat Omlouvám se,špatně jsem to napsal,myslel jsem v kariéře trenéra,mě to píše že musím mít ovladač přiřazen ke svému mužstvu.Proste nakupovat a prodávat hráče a pak se na ty zápasy jen dívat.Jako je GM Mode v NHL 16,tam to takhle jde.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Tak to tuším bohužel nejde. Ani při simulaci to nejde jako možnost se dívat? Tohle se přiznám sám ani nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staník Špalík Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 (upraveno) Nejde,je tam jen možnost simulovat nebo hrát,nic jiného.Kazdopadne díky,myslel jsem že to jde jako v NHL 16. Upraveno Únor 6, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 Ahoj, poridil jsem si fifu a zasnu jak je to pro me nehratelny. Hrozne se to tahne, nez neco udela trva to, borec co ma rychlost v atroibutu velkou tak ho predbehne i pobrance. Nevite o nejakem tutorialu co a jak nastavit v taktice a hrat? Protoze me kazdy prejede jak nic, borci nebrani, vse trva. Jsem zvykly z PESka, tam je to jiny, ale tady spatny diky za rady a ztipy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 Tak si vyměň FIFU za Pesko a máš klid .. Jinak je to jen o zvyku..poud si myslíš že ti FIFA půjde po pár zápasech, tak jsi na omylu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 Přesně jak píše Cartman, je to o zvyku. Já jsem vždy hral ve Fifě 1. divizi a teď v šestnáctce jsem totálně bez formy. Paradoxně mi pomohlo hrát za českej tým a už se do toho dostávám. Můžu ti poradit jedině zkouknout nějaký videa na youtube jak bránit. Ještě zkus dovednostní hry. Jinak to chce hrát a hrát nic jinýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 (upraveno) A jak si se dostal do 1. Divize? To teda cumim :-) V NHL musim byt sakra rychlej, tady to bude asi podobny, jen bych rad hral vse na manual, ale nikoho se stejnym ovladanim mi to nenajde, bohuzel musim s asistencemi diky Spis si chci vyslechnout radu zkusenejsich, co na zacatek :-) Sprint a k tomu jeste nejake tlacitko na lepsi driblink nebo jen sprint? Jak co delat na jakou taktiku hrat? Diky moc :-) Upraveno Únor 10, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 Je to o zvyku a o tom, co ti bude vyhovovat... myslim, že s klukama se sami neshodneme, co je nejlepší hrát... Každopádně 15 a 16 je rozdíl asi jako forza a GT... protože je to uplně stejný, ale hrozně jiný :lol:. musíš zkoušet sám, já než jsem si prošel vším, co mi vyhovuje... sám teď nevím, ale nastavení JAKŽ TAKŽ mi trvalo asi 3 měsíce :D a musel jsem fakt zkoušet, hráče přehazovat na postech atp... protože je to fakt dlouhý to čekání, R1 + X používám často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 Dost záleží jak jdeš hráči "do těla". Když bude mít hráč 99 rychlost, ale nebude mít žádnou sílu, stabilitu a další atributy, tak mu je ta rychlost k ničemu. Spíš víc kombinuj, než aby jsi vzal míč a hrr na bránu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 Super, diky moc kluci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 Zaky: pokud si zvyklý na pesko tak si myslím že je blbost přecházet na fifu. Pro Tebe je to krok zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 Taková technická ..je zde někdo kdo má Trofej za 4 krát vyhrát Drat online? :D :D je to poslední co mi chybí a ne a ne to dokončit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 jj já ji mám není to tak težké :) dokonce ji mám 2x z ps3 i ps4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 No já to jedu teď a chybí mi 2 výhry tak uvidíme :D :D .. jinak gratulace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 to dáš ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Květen 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 (upraveno) Edit prodáno Upraveno Květen 30, 2016 uživatelem Buladog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.