Mandaz Odesláno Srpen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2015 draku, čekal bych, že dokážeš filtrovat píárkecy od reality :D Zdražení ročního si nechají až na dobu, kdy bude nejvíce lidem končit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 Tvl panove proc takove slohove cviceni? Chci tu sluzbu koupim nechci nekoupim, nikdo nikomu nedrzi u hlavy bouchacku prece navic mam pocit ze to same momentalne dela i ms rocni nechava a ostatni zdražuje. Tato debata je opravdu jen o rypani se v hovne komu vic smrdi...ja mam osobne plus ucet nekdy do roku 2018 a i kdybych nemel tak se deje ♥♥♥♥♥, chci hrat tak si ho koupim a tak to bylo i v dobe kdy jsem vydelaval ono zminene ♥♥♥♥♥.... A Ano pokud zdrazi i rocni a nezlepsi obsah bude to na dalsi diskuzi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 sony tedka ve spolupraci s capcom vytvorili novy netcode, ktery bude umoznovat cross hrani s pc, prvni vlastovka bude od unora SFV a dalsi hry budou nasledovat. Nekdo to zaplatit musi, jen aby jste vedeli jeden z mala duvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 No pokud hraju aktivne nejakou online hru tak uz to neni o tom chci koupim, nechci nekoupim. Proste tu sluzbu potrebuju a nezbude mi nez se podridit, pokud chci dál hrát. A jako kdybych si mel pokazdy rict, ze si dam o dve piva min tak si zachvilu v te knajpe nedam ani hole vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 Xbox Live na rok za 700-800,- (měsíčně 2 hry na X1 a 2 hry na X360 v ceně + deals with gold slevy až 75%) ... + spolehlivá a kvalitní služba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 Johaness. To si nemas s kym povidat na foru o XOne,ze lezes sem? Tak to jsi ty co koupil jeden z tech 200 Xboxu v CR? Gratulace a ted si bez zahrat ty 2 free hry co jsi dostal v goldu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 (upraveno) Místo slintů mi ukaž inteligentní argumenty PSsheep :-) Mám PS4 i X1 tak můžu porovnávat co je jak kvalitní a jaká cena je adekvátní. Služby od SONY jsou drazší a na h*vno. Upraveno Srpen 22, 2015 uživatelem Johaness Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 jojo ms má aj ♥♥♥♥♥ zelenější, takže xblbe zpátky k matce pod podložku a chval si vlastní ejakulát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Čím větší pravda tím agresivnější reakce bez argumentů :D Tady sem asi koukám trefil hřebíček na hlavičku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Lezu sem protože mám i PS4, i kdyby se v ČR prodalo 10 kusů X1 tak by se nic na tom že je to pro mě lepší konzole než PS4 nezmění. Zjistil sem že majitelé PS4 jí brání už jenom z důvodu že jí prostě mají a nic jinýho jim nezbývá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 tak se to tu změnilo v klasický flame...tzn. v debatu dětí o tom kdo má lepší hračku. Have fun ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Sorry, ale napsal sem to jak to s Xbox Live je a odpovědi viz výše ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 ja mam sluzbu psn+ predplacenou do roku 2019, vsechny kupony ve slevach,takze me navyseni netrapi. Spise je otazkou,jestli do te doby vydrzim hrat. Jinak bezesporu ma xbox live lepsi online, stabilni atd oproti psn,ale chybi mu ta nejdulezitejsi vec a to must have this game. Zadna exlusive game, kvuli ktere by jste si museli tu konzoli koupit. V tom vidim nejvetsi minus xboxu. A zhlediska,ze v unoru vyjde street fighter V pouze na ps4 a pc,tak se bojovkarsky svet vicemenne zmeni a k tomu novinka cross platform pc x ps4. P.S. microsoft se tedka silene snazi, protoze vi,ze mu ujel vlak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Takze jsi mi odpovedel ze jsi vazne nezaujaty,kdyz nekoho nazyvas Sony ovci :) prosim,uz nemusis rikat nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 Ať klidně zdraží i na 2 000. Já už si PS plus nekoupím. Dal jsem si ho na rok a obnovovat ho už nebudu, dokud tam nebudou normální hry. Mulťák nehraju a z těch indie ... už je mi blivno a to jsem indie hry kdysi hrával docela často a rád...♥♥♥♥♥ Sony. Celkově podpora hráču atd stojí za prd (patche,hry, problémy) oproti mrkvosoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 když mi končí PSN+ 10/10/2015 a mám už nový kód, můžu ho tam dát a automaticky se "načte" jak mi PSN+ vyprší ? Tzn. můžu tam náládovat třeba 3 kódy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 pokud mas kod, muzes ho rovnou pouzit. Nic se nacitat po vyprseni nebude,proste se ti to automaticky navysi ihned. Poznas to,kdyz kliknes na hru,co byla free a das trojuhelnik a tam uvidis expired date. Misto 10/10/2015 tam treba bude 11/10/2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.