Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Sluchátka Prestigio PBHS3


kakbus

Otázka

Zdravím. Netušíte někdo, jestli tyto sluchátka (https://www.alza.cz/prestigio-pbhs3-cerna-d2645932.htm)budou fungovat s PS4. Osobně bych si vybral ještě levnější ( jde mi jen o bezdrát) Protože sluchátka potřebuju jen abych nerušil malou když spí nepotřebuju nějaký suprtrupr za 4 litry. Pokud máte někdo tip na co nejlevnější bezdrátový sluchátka k PS4 budu rád. (Nepotřebuji ani mikrofon)

Díkec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Junior Moderators

Zdravím, sice nevlastním PS4 (Mám Xbox), nicméně dle následujícího odstavce by měla fungovat jakákoliv sluchátka s 3,5mm jackem:

For the PlayStation 4, you can just use a regular set of 3.5mm headphones to hear game audio through the port on the DualShock 4.

To do so, from the PS menu, go to Settings > Devices > Audio Devices > output to Headphones > With your headphones plugged in select "All Audio" as opposed to "Chat Audio." You can also adjust the volume from Audio Devices > Volume Control (Headphones).

Za sebe ti každopádně doporučuji KOSS Porta Pro (https://www.alza.cz/prenosna-sluchatka-koss-porta-pro-d93230.htm), za tuhle cenu nabízí vážně luxusní zvuk.

EDIT: Moje chyba, nevšiml jsem si, že sháníš bezdrátová, na ty bohužel tip nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem si koupil, ty PS sluchadla a musím uznat, že je to kvalita. Už ten pocit při vybalování stál za to :-) Můžu všem doporučit. Sice mě mrzí pořizovací cena, protože jsem nechtěl tolik investovat, ale kdo se nemůže rozhodnout-tohle je dobrá varianta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu