cjcjcj Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Zdravím, omlouvám se za hloupý dotaz. Mám xbox 360 (s RGH), takže jsem jej nikdy nepřipojoval na Xbox Live, abych nedostal ban. Uvažuji o tom, že bych si pořídil v budoucnu Xbox One, ale chci s tím ještě počkat. Chtěl bych se ale zeptat - chtěl bych si kvůli Games with Gold koupit Xbox Live, abych nasbíral nějaké hry, než si pořídím Xbox One. Dá se to stahování her zprovoznit i bez xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Dá na xbox.cz si stáhneš hry,respektive si je jakoby zakoupíš zadarmo.Jen to asi bude chtít kreditku platnou zadat.A můžeš si tak stáhnout i hry zadara na 360ku,ty pak následně na One taky rozjedeš v rámci zpětné kompatibility. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2015 Potvrzuju, jdeš jak píše kolega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Jen ještě upřesním, že ty hry jdou spustit jen, pokud máš platný Live Gold. Jinak to takto funguje, já takto přes web koupil GoW3, abych si to pak zahrál, až bude ve zpětné kompatibilitě hra podporována. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Kdyby jsi si koupil gow ue tak by jsi dostal vsechny dily gratis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjcjcj Odesláno Září 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Ano, o tom vím, ale nějakých 74 korun na měsíc není nic strašného, navíc jsem už toho nakoupil docela dost v Deals with Gold :). Je fakt náhoda, že ty slevy vyšly zrovna na hry, o který jsem měl zájem. Akorát, pokud mám správné informace, tak ty hry pro xbox 360 by měly fungovat napořád, i kdybych neměl aktivní gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Samozřejmě, že to funguje i když už nemáš GOLD účet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Pro upřesnění - u X360 ano, u Xone ne (pokud jde o hry získané v rámci programu Games with Gold). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Fakt? Já sem žil v tom, že to tak je i u X1 :D Tak to je překvápko... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Takže se může nebo nemůže Xbox Live Gold pro X1 koupit i když X1 si koupím až třeba za 2 měsíce a do té doby si aktivovat hry, které vydávají zdarma v rámci games with gold ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Jasne ze muzes, zadas kod na live gold prez pc. S tim, ze na X1 ti pujdou hry v ramci games with gold, hrat jen, pokud budes mit aktivni live gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 To jo. Ale i když Xbox One ještě nebudu fyzicky vlastnit, tak se přiřadí k mému účtu, budou někde v cloudu čekat a jakmile třeba za 2 nebo 3 měsíce Xbox one koupím a zapojím, tak se mi hned stáhnou, nebo aspoň nabídnou ke stažení ? Ptám se jen, že mi to přijde nějak podezřele "user friendly" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Jo budes je mit k dispozici ke stahnuti a kdyz si tu konzoli nastavis jako my home xbox tak se ti budou stahovat automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Omlouvám se za offtopic, ale nechci zakládat nové téma, využiji toto živé: Jak je to s hrami staženými na HDD jako Games with Gold nebo digitálky ze Store nebo přes klíč. Jsou následně spustitelné i z jiného účtu, než se kterým byly zakoupeny, pokud je původní účet odstraněn? Tj. pokud bych prodal konzoli, mohou tam hry zůstat po dalšího majitele, pokud účet smažu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Bez uctu nebudou fungovat, aby to fungovalo musel by tam bejt ten ucet na kterym byly "zakoupeny" nastavenej jako my home xbox, klidne zaheslovanej, aby tam nemohl nic menit. Ale ja bych ho tam urcite nenechaval kdybych ho chtel nadale vyuzivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.