fiofionisio Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 Ahoj, chci se jen zeptat, někde jsem četl, že pro Xbox je udělaná čeština, je i pro PS4? nebo je alespoň v plánu? jestli je, tak kde ji mohu sehnat, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiofionisio Odesláno Srpen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 A ještě malej dotaz, jak se připojím k internetu přes wifi prosím chce to po mě nějakej účet i na PS store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 libcenko Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 Čau. Čeština není ani nebude. Na WiFi se připojíš přes setting, network, use WiFi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiofionisio Odesláno Srpen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 Až bude konole prolomená, tak bude i CZ. Češtinu z PC jsem předělával i na díly, které vyšly na PS2 a u GTA IV na PS3. Takže by to mělo jít, ale to bude za dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 Jestli to bude jak s PS3, tak to tu uz bude PS5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 CFW se blíží...!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 libor včera by bylo pozdě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 2, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 CFW se blíží...!:) Ani nevíš, co jsi právě svým nerozvážným sdělením způsobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 Ani nevíš, co jsi právě svým nerozvážným sdělením způsobil. To mám tuhle reakci brát vážně, vždyť je to vtip, od toho je tam ten smajlík a každý kdo to bere vážně tak je to jeho problém. O pravidlech slušného jednání zde není vůbec řeč, směšný je už název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiofionisio Odesláno Září 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 co je smesne na tom ze sem se zeptal na cestinu ty chytra hlavo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Já jen doufám že CFW jen tka nebude. Ale víc her v češtině by se hodilo... než jsem pořídil PS4 tak jsem hru na PS3 v češtině nehrál snad 2 roky :D Teď mám Black Flag s CZ titulkama a super :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 korkancz Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Já se obávám, že snazší než vymámit z vydavatelů češtiny bude naučit se tu angličtinu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 jasny tak jako tem hram anglicky rozumim ale neni nad to kdyz je to v materskym jazyce a nemusis nad prekladem premyslet (nekdy je to celkem slozity) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fiofionisio
Ahoj, chci se jen zeptat, někde jsem četl, že pro Xbox je udělaná čeština, je i pro PS4? nebo je alespoň v plánu? jestli je, tak kde ji mohu sehnat, díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.