Molda22 Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Měl někdo předobjednáno? Já už mám předobjednáno delší dobu, takže se těším, protože recenze jsou zatím pozitivní a i moje vlastní zkušenosti se hrou na PC jsou zatím super (pořízeno na kinguin.net za 18 E, čemuž se nedalo odolat). Ačkoliv se to bude lépe ovladat na gamepadu na PS4, protože to ovládání vozidel na klávesnici je necitlivé. Jinak zatím super, soubojový systém pěstní i ve vozidlech hodně povedený. Harpuna, ke které se člověk dostane celkem brzo je hodně zajímavý a užitečný nástroj, který můžete vystřelit a zaháknout za téměř cokoliv astrhávat brány, věžičky nepřátel, nebo i různé části aut za jízdy nebo i lidi a to je potom teprve šílenost :D Graficky povedené, písečná bouře vypadá skvěle. A pokud by to někoho zajímalo, může mrknout na první dva díly mého lets playe : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Já mám předobjenáno asi 2 měsíce, ale na XO. Snad to dneska bude ve schránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Taky jsem zvědavý, ikdyž bych právě řekl, že recenze jsou hodně smíšené, ale panuje spíš zklamání. Minimáně hra dostala 5/10 a max zatím 8,4/10, ale převažuje spíš těch 6-7/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Září 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Molda22 mám naprosto totožný názor, hraju na PS4 hra mi připadá jako mix Assassins Blag Flag, Far Cry a Batmanem hodně růrzného upgradu což je pro mě pozitivum, graficky na PS4 to řadím mez špičku, takže koupě asi po deseti hodinách hraní rozhodně nelituji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2015 Co bude asi trošku problém je to, že po nějaké době se skoro vše co tam děláte začne opakovat a to může dost lidí začít nudit. Ale uvidíme, zatím má odehráno asi 5 hodin a bavím se. jinak tady je kdyžtak další díl mého let's playe, kde můžete poprvé vidět i harpunu v akci a taky písečnou bouři, která vypadá dost dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Vcera jsem to hral a moc se me to libilo. Moc velka mapa a spoustu dalsich ukolo mimo coz je fajn :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Čau pařmeni. Nevíte ma Max víc konců? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Taky je někdo zaseknutý na bugu kdy nejde vytunit brnění s tím že chybí "baby bars" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 lemiju: Max má jenon jeden konec. Nechci moc spojlerovat, ale po dohrání budete mít celý svět otevřený a můžete pokračovat v prohledávání. gambler: Hru mám dohranou a takový bug jsem nespozoroval maxe i auto jsem měl vytuněno na maximum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 https://www.reddit.com/r/MadMaxGame/comments/3j91ba/is_a_wasteland_classic_bugged_for_me/ Mam to na xbox one, jestli to nějak nezapatchujou do přištiho tydne tak hru prodam, jsem pěkně nasrany:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 NJ XBOX :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Jo je to konec, naposledy se mi to stalo u aliena, podobny bug, trigger se nespustil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 gambler: kukni na ten tvůj link z redditu. Vysvětlují tam, jak to obejít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 jj mi to nelze, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 prosím vás potřeboval bych poradit, jak získat munice do Sniperu? Mám teď misi "snížit hrozby na území Jeeta" a když zaútočím na ty pevnosti tak mě vždycky sundá ten sniper a já ho nemůžu zabít, protože nemám munice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 mesyas jak máš na mapě ty ruky takové menší tábory tam vždycky nějakou munici najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 koupíš harpunu a normalně tam naběhneš a je to sunda z věží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Září 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Pokud nemáš náboje, tak buď můžeš věž strhnout harpunou i se sniperem nebo pokud není na věží ale na "hradbách" nějakého tabora atd, tak můžeš harpunou sestřelit i přímo toho snipera (nebo jakéhokoliv jiného nepřítele). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 děkuji vám za rady, vyřešil jsem to tou harpunou je to rychlejší a i zábavnější :D Musím říct, že ta hra je vážně skvělá, akorát by mohli vyřešit ty úkoly, někdy se mi zdá, že to je hrozně nepřehledné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Tak mam doma Maxe a mohu rict, ze je to hodne povede a dost me to bavi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Můžete mi poradit jak vyměním svoje auto za to "chum buggy" na ty miny? :D P.S už jsem na to přišel, ale nemůžu tam dostat toho psa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Psa v te bugine mas automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 jop, byl to asi nějakej bug, když jsme hru vypnul a zapnul tak tak tam byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Taky se vám hra tak seká? Hraju na PS4 s patchem 1.03 a při jízdě autem se to škube jak mrcha. Ještě jsem nehrál na PS4 hru, která by měla takové dropy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Parkrat se mi to behem hrani stalo, hlavne kdyz jsem vjel do nove oblasti, po par vterinach to zmizelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.