Saler Odesláno Září 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 Cau lidi. Chci se zeptat jestli kdyz mate flash na xboxu jdou hrat hry online nebo se online zablokuje jako to bylo kdysi. Nikdy jsem xbox nemel jen jsem prilezitostne zahral. Diky Za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Září 10, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 Co myslis tím "flashem"? Jsou dvě úpravy Xboxu a to flash=úprava DVD mechaniky, musíš pálit hry na iHas mechanice, můžeš hrát online na XboxLive a pak RGH=HW úprava Xboxu, stahujes hry z netu, nemůžeš hrát online, jedine jdou hrát online hry které podporují tzv.SystemLink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saler Odesláno Září 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Jde o ltu2pcb :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 11, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Pokud budeš mít dobře udělané zálohy XGD3, tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saler
Cau lidi. Chci se zeptat jestli kdyz mate flash na xboxu jdou hrat hry online nebo se online zablokuje jako to bylo kdysi. Nikdy jsem xbox nemel jen jsem prilezitostne zahral. Diky Za odpovedi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.