flesh light Odesláno Září 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2015 Pulse Wireless Stereo Headset PS4 s BassImpact http://www.jrc.cz/hra_ps3_preminm_wireless_stereo_headset Má někdo?Předpokládám,že spokojenost ve hrách.Sluchátka jsou asi nejlepší na trhu a ve hrách je to lepší než repráky okolo sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Určitě budou dobré, akorát za ty peníze bych se podíval jinde, nehledě na to, že na PS4 připojíš jakékoliv sluchátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DUBIS1468628889 Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Já je mám a jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Akorát jsou to myslím ty, co trpí tím neduhem zlomení se časem v oblasti toho kolečka. Někde na fóru se tu o tom už mluvilo. Za ty peníze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka88 Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 A tyto sluchatka jsou horsi? http://www.czc.cz/playstation4-wireless-stereo-headset-2-0-boxed/158678/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 To nemas pravdu ja je mam maje i huhla moderator ty jsou nejlepsi:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka88 Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Ja se prave ptam, chci si je porizovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wwwwwena Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Taky mám [h=1]PlayStation4 - Wireless Stereo Headset 2.0[/h] a jsem s nimi maximálně spokojený. Jsou velmi pohodlný a i když nosím na hraní brýle, tak mě vůbec neomezují. Mám je pouze na PS4, takže nevím jak na muziku, ale na hry jsou super. Výdrž baterií je cca u mě 6 hodin. Co se týká mikrofonu, tak taky v pohodě. Všichni mě slyšeli bez problémů. Za sebe mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka88 Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Super, diky za odpoved :) ja je chci taky prave pouze na hrani a tak dlouho v kuse stejne nehraji, takze 6 hodin je pro me az az :). Jak dlouho se pak nabiji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wwwwwena Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Tak to jsem nikdy nezjišťoval, ale je to kolem 2 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Popis produktu Nová herní konzole PlayStation 4 posunuje herní zážitky o další stupínek výše. Výborná hardwarová výbava ukrytá v elegantním šasi přenese na obrazovku strhující herní akci v nové kvalitě. K nové konzoli patří také řada příslušenství, které posunuje zábavu ještě dále. Bezdrátová sluchátka PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0 přináší bohatý a dynamický zvuk na systémy PlayStation 4, PlayStation 3, PC/MAC, PlayStation Vita a další mobilní zařízení. Dokonalý herní a poslechový zážitek zajistí díky uzavřené konstrukci a podpoře prostorového zvuku 7.1 Virtual Surround Sound (pouze systémy PS3 a PS4). Sluchátka nabízí několik přednastavených režimů zvuku pro hry, filmy a hudbu, přičemž další vlastní zvukové režimy můžete využívat v aplikaci pro správu sluchátek na systémech PS3 a PS4 (k dispozici v obchodě PlayStation Store). Díky internímu mikrofonu můžete pohodlně chatovat s přáteli s dokonale čistým zvukem a funkcí pro potlačení hluku. Na cestách pak oceníte snadno přenosný, sklopný design a vestavěnou baterii s výdrží až 8 hodin poslechu. Velmi praktická je také možnost sledovat stav sluchátek na obrazovce televizoru, jako např. úroveň hlasitosti mikrofonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Popis produktu Nová herní konzole PlayStation 4 posunuje herní zážitky o další stupínek výše. Výborná hardwarová výbava ukrytá v elegantním šasi přenese na obrazovku strhující herní akci v nové kvalitě. K nové konzoli patří také řada příslušenství, které posunuje zábavu ještě dále. Bezdrátová sluchátka PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0 přináší bohatý a dynamický zvuk na systémy PlayStation 4, PlayStation 3, PC/MAC, PlayStation Vita a další mobilní zařízení. Dokonalý herní a poslechový zážitek zajistí díky uzavřené konstrukci a podpoře prostorového zvuku 7.1 Virtual Surround Sound (pouze systémy PS3 a PS4). Sluchátka nabízí několik přednastavených režimů zvuku pro hry, filmy a hudbu, přičemž další vlastní zvukové režimy můžete využívat v aplikaci pro správu sluchátek na systémech PS3 a PS4 (k dispozici v obchodě PlayStation Store). Díky internímu mikrofonu můžete pohodlně chatovat s přáteli s dokonale čistým zvukem a funkcí pro potlačení hluku. Na cestách pak oceníte snadno přenosný, sklopný design a vestavěnou baterii s výdrží až 8 hodin poslechu. Velmi praktická je také možnost sledovat stav sluchátek na obrazovce televizoru, jako např. úroveň hlasitosti mikrofonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 jinak na psp kabel pasuje kde je pripojka aux teoroticky by mnelo fungovat jak na prehravaci,tak na autoradio kabel pasuje ale zvuk nejde mozna to opravy sony dalsim uptadu mometalne se mame na co tesit:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrhopa Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Pulse opravdu praskaji,nicmene nova edice uz ma revizi plastu.Nicmene jednoduchou ficurou lze zaves pojistit,takze plast neni namahany a pnuti se presune na hlavovy most,ktery je kovovy. Potom vydrzi vecne. Zvukovy rozdil oproti goldum je znacny,maji mimo jine vetsi magnety v reproduktorech musle. Jsou ale tezsi,coz ne kazdumu vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Září 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 (upraveno) http://sluchatka.heureka.cz/sony-pulse-wireless-stereo-headset/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl%3Asluchatka.heureka.cz&gclid=CK2U0a3ilcgCFQbkwgod7MEPow http://www.supergamer.cz/sony-pulse-wireless-stereo-headset-elite-edition-p-206770.html Tady je mají za 2.600kč místo za 3.900kč..něco jsem přehlédnul?Nebo jsou obě ceny za stejný produkt a verze je ta poslední tedy : 2.0 ??? Jsou ty za 2.600kč stejný? Nebo jdou jenom na PS3 a ty za 3.900kč na oboje PS3 i PS4? Upraveno Září 26, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dexik Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Mě jdou jak na PS3 tak na PS4 podle mýho jsou stejný. Jen nejspíš někdo si na shopu nechá popisek jen pro PS3 a někdo si to přepíše i na PS4. Jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 (upraveno) PlayStation4 - Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed PS719281788 Usetris zhruba700kc s pozdravem.wals:) Upraveno Září 27, 2015 uživatelem WALS OF JERICHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 (upraveno) PlayStation4 - Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed PS719281788 obe dve psp system software 5.50 gen-d2 a to druhy psp system software 6.20 pro-b10 vyskousel a funguje ja k tomu dodavaj ty mali sluchatka. ale skousel ??? sem pfilips cd prehravacem co maji taky vstup aux a tam sem nasel problem tam nefungujou zitra vyskousim autoradio blaukpunkt. Upraveno Říjen 3, 2015 uživatelem WALS OF JERICHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 (upraveno) Jinak tedy W.O.J píšeš různé kody,které ani nevidím v nabídce či popisu:D je dobře,že je píšeš a díky za to,ale tedy rozumím tomu dobře,že tyhle jsou prostě kvalitou stejné a tedy nejlevnější?Musím si je hned koupit...Říkám to tedy dobře,nebo jsou někde ještě výrazně levnější,než tady?Takže ty nejdražší mají v JRC a jsou stejné?:?Tedy jsou to ty samé... http://www.supergamer.cz/sony-pulse-wireless-stereo-headset-elite-edition-p-206770.html 2.600kč Upraveno Říjen 5, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 jinak na psp kabel pasuje kde je pripojka aux teoroticky by mnelo fungovat jak na prehravaci,tak na autoradio kabel pasuje ale zvuk nejde mozna to opravy sony dalsim uptadu mometalne se mame na co tesit:psp: Tak díky Bohu za to!:DŽe tam nejde to blbé rádio.Já měl bezdrátové a asi po minutě se to zaplo..bomba,pecka do uší ti začalo křičet ♥♥♥♥♥ské rádio a nedalo se vypnout !!Doufám,že tady mají tlačítko na zakázání rádia nebo se alespon samo nespouští. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 hele, a tie sluchátka co si linkoval, ti eposledne, su kompatibilne s ps4? za tych 2600? a ak ich niekto ma, stoja za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 (upraveno) http://www.czc.cz/playstation4-wireless-stereo-headset-2-0-boxed/158678/produkt Tyhle nemají třeba ten bass impact,nebo to tady nepíšou,ale stojí jen 2000kč. majkom- pokud za 2.600 budou stejné a kompatibilní s PS4 tak by to bylo super,ale nevím jasnou odpověd jsem tady nedostal,takže doufán,že mě je vrátí pokud nepůjdou i na PS4,cena je o 1.300kč menší nikoliv o 700kč jak píše Jericho:)u těhle : http://www.supergamer.cz/sony-pulse-wireless-stereo-headset-elite-edition-p-206770.html Sony Pulse Wireless Stereo Headset (Elite Edition) No,jmenují se stejně,ale nemají tam to elite edition,to jsem zvědav zda na ně bude ta slibovaná podpora a zda to správně poběží. Upraveno Říjen 5, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Hele podle tohoto: http://www.playstationlifestyle.net/2014/02/04/ps4-firmware-update-1-60-out-now-main-features-detailed/ by od fw 1.60 mali byt podporovane aj na ps4! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 aneb jak jsem zachránil nejlepší sluchátka za 1900 Kč (jetý jsem koupil), co jsem kdy měl (i na pc, celkově prostě) za pár korun a ještě z kluka, co mi neřekl, že jsou ty plasty prasklé vytřískal asi 6 her na ps3 a 2 BR Filmy. Ale už jsem to měl na hraně, protože jsem to vyndal jednou z tašky a najednou to bylo urvaný. takhle jedu už půl roku bez nejmenších problémů. Sedí celkově dobře, baterka je OK, vydrží 4 hodiny intenzivního žvanění a hraní zvuků, na hlavě jsou hrozně pohodlná a ani po 6 hodinách na palici z toho nebolí hlava ani uši. Zvuk je fakt to TOP, co jsem zatím slyšel a mikrofon je super. Protože tam není žádnej :D. Jen dírka, ale funguje lépe než většina headsetů do 5000 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrhopa Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 stejnou fixaci černou páskou jsem provedl u těch nových.funguje to ne jedničku,jen se zvětšil přítlak mušlí. kamarad co s námi hraje tlou koupil astra labs,sluchadla tuším za 7 tisíc a neskutečně mi vadí,že mu lupe v mikrofonu. tady je to opravdu optimalizované,jestli budeš mít zájem vyfotím tu svou krabici,je jiná než jsem měl dříve-proběhla mezitím ta revize praskajících plastů,takže aby ti třeba někde nedoprodávali ty původní pulse,co praskali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flesh light Odesláno Říjen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 (upraveno) Takže chodí v pořádku jak na PS4 tak na PC.Akorát Panasonic Viera neumí spustit zvuk přes ten konektor USB zvuk a nic do sluchátek nejde.To je zajímavé,že PC jde,ale TV to neumí,je aktualizovaná a zvuk do sluchátek nejde. Upraveno Říjen 9, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
flesh light
Pulse Wireless Stereo Headset PS4 s BassImpact
http://www.jrc.cz/hra_ps3_preminm_wireless_stereo_headset
Má někdo?Předpokládám,že spokojenost ve hrách.Sluchátka jsou asi nejlepší na trhu a ve hrách je to lepší než repráky okolo sebe.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.