atlas_jakub Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Zdarec pařani. Zrovna jsem o víkendu koupil PS4 -ledově bílá + 2x ovladač + kameru a 3 hry. Jsem odkojenej na ps1, 2 a PSP... nyní po x letech jsem se vrátil k Sony.. Co nějaký užitečný rady a triky... vychytávky... P.S. Je to šupa... už se těším dom až po práci zapnu tu krásnou mašinku a zapařím :wohow:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Spoustu věcí se dozvíš tady na fóru co nebudeš vědět se klidně zeptej , užitečná rada pro začátek nezapomínej sám na sebe, PS je docela veliký žrout času obzvláště pak hry které mají RPG prvky, potažmo online hraní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Září 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 zdarec Buladogu. No na fóru jsem už docela dlouho a víceméně sem chodím každej den. Každopádně infa atd už mám našprtaný.. Jediný co, tak mě zajímá jestli půjde v budoucnu nějak hecknout ps4 systém... tak jak na PSP.. Jinak ohledně času u PS... jsem od rána do večera v práci a po práci tréninky do 22 hod, takže prijdu takto večer zapnu a pařím do 1 rána. Na začátek to stačí. Víkendy jsou jasný ;))) Ted teda pařím Killzone, GTA a Driveclub... už se pomalu začínám dívat po nové hře. Jen je škoda, že jich je zatím málo, už to není tak jak PS1, 2.. Třeba crash bandicoot... to byla nejlepší pařba :D co gemblíš ty ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Já to mám dost podobně, přes týden jako každý normální pracující člověk, večer tréningy takže se na PS dostanu opravdu na chvílí. O víkendu jsi pak zahraji více pokud je samozdřejmě čas. Já sem prozatím z ps4 spokojený a nic mi nechybí. Her je spousty, já nejsem na tohle náročný, čemu se věnuji nejvíce je online gta a bf4 mp to jsou hry které se prostě z konzole nevytahují a řekl bych že i nejlepší multiplayer zatím. Hackovaní sytému PS4 neřeším protože jsem MP hráč a tím že by jsi do PS nahrál nějaký nový firmware, jsi zajistíš 100% nedostupnost online hraní tudíž tahle problematika mě vůbec nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Ahoj, jsem na tom da se rict stejne. Dnes mi prislo nove PSko a jelikoz jsem vasnivy sportovni hrac, spolu s nim i NHL 16 :-) Jsem ridic MHD takze casu velmi malo a navic mam psa i pritelkyni. Veeim, ze si vzdy v tydnu aspon hodinku obden najdu. A vikend si nejak taky naplanuju. Pro mw je to skvely relax, i kdyz pritelkyne to vubec nebere, aspon neberu drogy a tolik nechlastam :) Toz snad se to uchyti. Mel jsem chvili Xone a vubec me to nechytlo, od narozeni PSko a tak se ted vracim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 haha prý aspoň neberu drogy a nechlastám :D , no ono je to o tom najít si hlavně v reálném životě aktivitu kterou provozuješ. PS fakt musí být formou relaxu a pohody, zapneš hraješ =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 včera byla na primě dost dobrá reportáž že 5% dětí je závislých na počítačových hrách. Podle jejich měřítek když člověk nahraje více jak 40 hodin za týden tak je závislák a odpad společnosti a měl by se jít léčit do specializované léčebny dotované z našich peněz. Podle mě je to lepší než bejt každej pátek vylitej, to si radši občas zapnu PSko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 40 hodin týdně je ale opravdu na léčebnu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 ..standardní pracovní doba :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Chlapi zdarec :cheesygrin:. Napadlo mě že třeba když vychází na ps+ monthly games - tak stačí si je jednou stáhnout jak jsou free do ps4 (automaticky je máš v knihovně). Poté můžeš smazat (např. kvůli nedostatku volného místa) Pak už jsou placené, ale když půjdeš do knihovny v ps4 stačí tam klidnout na download a máš hru gratis (i v ten moment, kdy už je hra placená) Takto jsem to udělal s hrou Helldivers.... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Pokud vím, tak hry z PS+ jdou spustit jen v případě, kdy máš aktivní členství PS+. Tzn. v případě jak popisuješ by sice mohly jít stáhnout z knihovny, ale spustit by měly jít jedině v případě, že na účtu bude aktivní služba PS+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Zdarec. Jo to jsem zapoměl zmínit. Právě tím, že jsem psal v úvodu ohledně ps+ jak vychází monthly games... Tak snad to ostatní pochopili... Jinak díky za feedback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Potom se ale nejedná až tak o vychytávku, ale o zcela profláknutou funkci už od dob PS3 :) To, že stačí hry z PS+ označit ke stahování a hned poté dát "Cancel" a od té chvíle se k nim můžeš kdykoliv později vrátit, i když už dávno zmizí z nabídky PS+, anebo dokonce pokud i zmizí z PS Store nadobro, je známo myslím všem kdo PS+ službu užívá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 jakubholub to jsou vychytávky do pořadu ládi hrušky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Duben 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 (upraveno) frajere, třeba na ps+ jsem od září min. roku.. ne každý je takový chytrolín a knihomol jaky ty a ne každý je na ps+ od prvopočátku, kdy tato služba vznikla. Samopall je pravda, že to není nic bomba, ale pro začátečníky na ps+ v pohodě. Upraveno Duben 8, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.