Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

zdarec Buladogu. No na fóru jsem už docela dlouho a víceméně sem chodím každej den. Každopádně infa atd už mám našprtaný.. Jediný co, tak mě zajímá jestli půjde v budoucnu nějak hecknout ps4 systém... tak jak na PSP..

Jinak ohledně času u PS... jsem od rána do večera v práci a po práci tréninky do 22 hod, takže prijdu takto večer zapnu a pařím do 1 rána. Na začátek to stačí. Víkendy jsou jasný ;))) Ted teda pařím Killzone, GTA a Driveclub... už se pomalu začínám dívat po nové hře. Jen je škoda, že jich je zatím málo, už to není tak jak PS1, 2.. Třeba crash bandicoot... to byla nejlepší pařba :D co gemblíš ty ted?

Odesláno

Já to mám dost podobně, přes týden jako každý normální pracující člověk, večer tréningy takže se na PS dostanu opravdu na chvílí. O víkendu jsi pak zahraji více pokud je samozdřejmě čas. Já sem prozatím z ps4 spokojený a nic mi nechybí.

Her je spousty, já nejsem na tohle náročný, čemu se věnuji nejvíce je online gta a bf4 mp to jsou hry které se prostě z konzole nevytahují a řekl bych že i nejlepší multiplayer zatím.

Hackovaní sytému PS4 neřeším protože jsem MP hráč a tím že by jsi do PS nahrál nějaký nový firmware, jsi zajistíš 100% nedostupnost online hraní tudíž tahle problematika mě vůbec nezajímá.

Odesláno

Ahoj, jsem na tom da se rict stejne. Dnes mi prislo nove PSko a jelikoz jsem vasnivy sportovni hrac, spolu s nim i NHL 16 :-) Jsem ridic MHD takze casu velmi malo a navic mam psa i pritelkyni. Veeim, ze si vzdy v tydnu aspon hodinku obden najdu. A vikend si nejak taky naplanuju. Pro mw je to skvely relax, i kdyz pritelkyne to vubec nebere, aspon neberu drogy a tolik nechlastam :) Toz snad se to uchyti. Mel jsem chvili Xone a vubec me to nechytlo, od narozeni PSko a tak se ted vracim :-)

• 2 weeks later...
Odesláno

včera byla na primě dost dobrá reportáž že 5% dětí je závislých na počítačových hrách. Podle jejich měřítek když člověk nahraje více jak 40 hodin za týden tak je závislák a odpad společnosti a měl by se jít léčit do specializované léčebny dotované z našich peněz. Podle mě je to lepší než bejt každej pátek vylitej, to si radši občas zapnu PSko.

• 6 months later...
Odesláno

Chlapi zdarec :cheesygrin:. Napadlo mě že třeba když vychází na ps+ monthly games - tak stačí si je jednou stáhnout jak jsou free do ps4 (automaticky je máš v knihovně). Poté můžeš smazat (např. kvůli nedostatku volného místa) Pak už jsou placené, ale když půjdeš do knihovny v ps4 stačí tam klidnout na download a máš hru gratis (i v ten moment, kdy už je hra placená) Takto jsem to udělal s hrou Helldivers.... :bash:

• Moderators
Odesláno

Potom se ale nejedná až tak o vychytávku, ale o zcela profláknutou funkci už od dob PS3 :) To, že stačí hry z PS+ označit ke stahování a hned poté dát "Cancel" a od té chvíle se k nim můžeš kdykoliv později vrátit, i když už dávno zmizí z nabídky PS+, anebo dokonce pokud i zmizí z PS Store nadobro, je známo myslím všem kdo PS+ službu užívá :)

Odesláno (upraveno)

frajere, třeba na ps+ jsem od září min. roku.. ne každý je takový chytrolín a knihomol jaky ty a ne každý je na ps+ od prvopočátku, kdy tato služba vznikla.

Samopall je pravda, že to není nic bomba, ale pro začátečníky na ps+ v pohodě.

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu