Kamel Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Ahoj, dnes jsem stahoval patch na sports club a konzole mi zamrzla, gamepad šel sice vypnout, ale konzoli samotnou jsem musel dlouhým podržením tlačítka vypnout. Je to u teto konzole normální, nebo mám konzoli vyměnit za novou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke25 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Ahoj. Pokud se ti to stalo jen jednou, tak není důvod to nějak více řešit. Kdyby se to, ale stávalo pravidelně, šel bych to reklamovat. Ale jinak, tak jako počítač taky někdy zamrzne, tak i WiiU je takový počítač, takže se to může taky někdy stát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 irdzi Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Ono je pravda, že stahování aktualizací a patchů je docela pomalý a na dlouho - taky se mi stává, že download oznamuje čas třeba minutu a ve výsledku je tam 5 minut údaj o tom že stahování bude dokončeno za 0:35 minuty :) Na to bacha ... každopádně nikdy mi zatím konzole nezamrzla...Reklamačka skutečně až ve chvíli, kdy se to děje opakovaně a něco skutečně není v pořádku ... každá konzole může občas zamrznout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 proti ps3 stahování je to super rychlé...včera jsem po 5TI!!!!! dnech stáhl hry asi o velikosti 100GB....hrůza...a potom ještě den instalace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Neřešil bych to. I kdyby to bylo jednou za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 (upraveno) Obecně mi přijde, že Wiiučko má problém při připojení na net. Třeba Assassin's Creed 3 mi zamrzal tak jednou za 10 spuštění a FIFA 13 při každém druhém. Pokaždé, když se hry snažily kontaktovat servery. Upraveno Říjen 1, 2015 uživatelem pes.vboude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Toto je asi normální. Děje se to asi u všech konzolí. Mě sice PS4 ještě nikdy nezamrzla ale PS3 zamrzala často. Jak říkáte i při kontaktování serveru třeba u PvZ GW. Jinak WiiU bych nereklamoval dokud to nebude každodenní záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Říjen 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Právěže se mi to stalo vícekrát, naštěstí s obchodem byla dobrá dohoda a konzoli mi ihned vyměnili a nové balení je už v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Obecně mi přijde, že Wiiučko má problém při připojení na net. Třeba Assassin's Creed 3 mi zamrzal tak jednou za 10 spuštění a FIFA 13 při každém druhém. Pokaždé, když se hry snažily kontaktovat servery. wiiu má špatnou wifi, pokud můžeš přemísti wifi router, jinak kup si redukci RJ45->USB a nátáhni kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Ten adaptér mám, dokonce origo, ale že by se mi chtělo natahovat kabel napříč bytem, to teda ne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kamel
Ahoj, dnes jsem stahoval patch na sports club a konzole mi zamrzla, gamepad šel sice vypnout, ale konzoli samotnou jsem musel dlouhým podržením tlačítka vypnout. Je to u teto konzole normální, nebo mám konzoli vyměnit za novou?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.