Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need For Speed


Manoust

Recommended Posts

  • Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

  • Moderators

No já osobně musím říct, že grafika a celkově vizuální stránka je pěkná to samé zvuková stránka hry. Ovšem jízdní model a styl řízení je otřesný. Navíc jsem hrál dneska 2x půl hodiny a pokaždé to někde zamrzlo (1. před tuningem auta a po 2. po zakoupení kapoty) 😕 a po 3tí znovu absolvovat ty filmoukázky už bych fakt nedal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Grafika vypada pekne, ale je tam takovy ten skaredy zrnity filtr nejde to moc videt,ale bez nej by to bylo lepsi. FPS vetsinou stabilni,ale jeste by to chtelo zlepsit taktez dokreslovani ( je to beta tak uvidime jestli na tom zapracujou). Ovladani je porad takove tezkopadne, ale je tam hodne nastaveni(mozna az moc), takze si muzes nastavit jestli ma vic driftovat nebo drzet, takze postupem casu si urcite najdes neco co ti vyhovuje. Aut je tam 50. Rekl bych ze cena aut je pomerne mala. Vzhledem k tomu ze nejdrazsi F40 stoji cca 198 tisic a za jeden zavod mas 6tisic a zabere 3min. Takze ja bych ji klidne zdvojnasobil, at si clovek pekne rozmysli jake auto koupit a bude si ho tak vic vazit. Tuningu po vizualni strance v bete moc neni (hlavne narazniky chybi) jinak kol je tam dost, barvu si tam muzes namichat snad jakoukoli. Po motoroveho strance je tam toho taky dost. Kazdopadne toho kdo delal ten editor na vynily bych nechal vyhodit, prijde mi tam dost veci ♥♥♥♥♥nich. Treba tam ani neni moznost zkopirovat jednu stranu auta na druhou (aspon jsem na to neprisel), nemoznost zmeny barvy auta bez toho, aniz bys to musel ukladat jako wrap slot. Ten online je taky pekny podel vubec se nam nedari s kamarady napojit do hry. Jeste maji na cem pracovat chlapci, ale po dlouhe dobe nejake NFS, ktere se mi opet libi.

EDIT: Tak musim priznat, ze kdyz jsem si zapl na TV funkci redukce sumu tak to vypada dobre a ty vynyly se to chce naucit ovladat

Upraveno uživatelem Manoust
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klíč do bety jsem od EA dostal, tak celý víkend hraju.

Manoust to napsal hezky a souhlasím. Na řízení jsem si doteď ještě nezvykl (a moc mi to na analogu nejde). Hodně mě štve obtížnost při závodech. Mám pomalé auto, všichni mi ujedou. Pak na mě někdo počká, toho předjedu a za chvíli mu to jede nadpozemsky rychle, je přede mnou, ostatní na mě zase počkají a pak jim to zase jede a dost mě to frustruje. Drifty taky. Hlavně, když se má jet ve skupině a všichni se tam motají (dál od nich zase dostávám méně bodů). Také se mi nelíbí (pro mě) docela nepřehlednost menu, mapy. S tím mám u nových her problém obecně. Staré NFS jsem zapl a hned věděl, co a jak. Tady byla doba rozkoukávání.

Vadí mi, že pokud se odemkne nový díl vylepšení, někde to na mě nezabliká, prostě neukáže a já můžu prolejzat všechna menu, co přibylo. Policie mě sere, vyloženě. V jednom kuse zvoní telefon a někdo něco vykládá, po pár telefonech už nevnímám.

Grafika je vážně pěkná. Prolnutí hraných scén a ingame je super. Zvuky také, běží to plynule. Stalo se mi, že v dálce se nenačetly textury, snad to je věc bety.

Asi bych ještě něco zmínit mohl, jen si na víc nevzpomenu.

Tak či tak není to špatná hra. Doufám, že tu betu neberou pouze pro test serverů a jak to lidem běhá, ale že bude i dotazník a něco upraví.

BTW a hodně kritizovaná kamera, co si při driftu sedá vedle auta je nakonec vážně super.

Upraveno uživatelem Silentblok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu