Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

hlasitost PS4 1TB

Rendy93

Otázka

Zdravím, koupil jsem před týdnem PS4 a trapí mě hlasitost konzole, dle decibelmetru na iP5 je 60dB( telefon 2cm od konzole), mno jakoukoliv hru, tak do 10 minut je ten ventilator docela otravnej, jde slyšet když hraju, UFC,Killzone,tLoU. a televizi mám zesílenou na optimální hlasitost "tak akorát".

Je to na reklamaci? známy má taky PS4 a ventilator, žeprý ani neslyší.

Takto bych to přirovnal,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Co zkusit nejdřív hledat a až pak zakládat další zbytečný topic, který už tu se stejným problémem je: http://console-forum.net/showthread.php?t=164997

EDIT: může to prosím nějaký admin přesunout do příslušného topicu?

Upraveno uživatelem SAIXX
Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravím, koupil jsem před týdnem PS4 a trapí mě hlasitost konzole, dle decibelmetru na iP5 je 60dB( telefon 2cm od konzole), mno jakoukoliv hru, tak do 10 minut je ten ventilator docela otravnej, jde slyšet když hraju, UFC,Killzone,tLoU. a televizi mám zesílenou na optimální hlasitost "tak akorát".

Je to na reklamaci? známy má taky PS4 a ventilator, žeprý ani neslyší.

Takto bych to přirovnal,

Ta Ps4 na videu je z hlučností absolutně v pořádku. Měl by si slyšet jiný hukot z nahrávkami vlastníků. Zkus hodit na forum tvoji hlučnost

Odkaz ke komentáři

• 0

Už se to tu řešilo 1000x, konzole prostě musí chladit, me osobně přijde nejhlučnější mechanika. Já to vůbec neřeším koupil jsem domácí kino 1000W a je po hluku :D

Btw. včera se mi poprvé seklo PSko :( dával jsem ho do rest modu a 2x v tom zapípalo,reset a pak obnova databaze... hnus :D

Upraveno uživatelem BioToXx_
Odkaz ke komentáři

• 0

Je to opravdu banální... základ je mít po stranách PS4 volný prostor aby byl neustále přísun vzduchu na chlazení, konzoli minimálně 10 cm od stěny protože vyfoukává teplý vzduch dozadu. V žádnem případě ji nemít vloženou ve skřínce či v uzavřeném prostoru.

Konzole se musí chladit a když chladí větraní se zvýší tím i celková hlučnost konzole. , Biotox poradil dobře pokud nechceš poslouchat konzoli musíš nasadit headset nebo zesílit repro :))

Odkaz ke komentáři

• 0

Taky musím říct, že to co sem slyšel na videu je rajská hudba. Moje konzole například při hraní zaklínače zní, jak když zvlítá stíhačka, ale musím říct, že potom co jsem pod konzoli vložil podložku s větrákem o chlup se to zlepšilo. Nejhorší to pak je večer, když si dám televizi do tiššího režimu, tak pomalu slyším spíš větrák než zvuk...

Edit: Ještě jsem zapoměl pokud jsem v menu, nebo třeba sleduju youtube (někdy i při hraní např. NHL či Driveclubu), tak v některejch chvílích slyším spíš hučet větráček, kterej je zabudovanej v podložce a konzole je uplně zticha. Takže těžko říct zda je to vadnej kus, ale pokud vidím, že u některejch her, je to celkem v klidu a u těch náročnějších (W3, TLOU, BB) si větrák zařve, tak to považuju za normální vlastnost konzole.

Upraveno uživatelem S4m0s
Odkaz ke komentáři

• 0

Na minule ps4 jsem hrál TLOU a někdy fakt hukot, ted to hraju znovu a klid ,,občas zafuči a zase se sklidni. Zaklinač mi jede taky v klidu. .ale pochybuji že by mezi A a B byl zase takový rozdíl :-)možná mám ted větší štěstí na kus..

Upraveno uživatelem lostkojot
Odkaz ke komentáři

• 0

Ja mam 1116a a pri delsim hrani huci no. ty novy revize 1216 nebo jak, jsou brutalne osekany. Sice nejsou skoro slyset, ale chladici ucinek = 0. Vydrzi akorat tak zaruku a zdar. Budme radi, ze mame starsi verze. Sice je to na ukor hlucnosti, ale vydrzi nam dele :).

Nevite, ktere verze mely slabsi wifinu? Nebo je nekde nejaky seznam rozdilu vsech verzi? Nikde jsem nic nenasel.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
Ja mam 1116a a pri delsim hrani huci no. ty novy revize 1216 nebo jak, jsou brutalne osekany. Sice nejsou skoro slyset, ale chladici ucinek = 0. Vydrzi akorat tak zaruku a zdar. Budme radi, ze mame starsi verze. Sice je to na ukor hlucnosti, ale vydrzi nam dele :).

A toto je prosímtě co za informaci? Z věštecké koule nebo ti někdo z developerského oddělení Sony prozradil něco, co jiným ne? :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

mě by zajímalo jaká je bezpečná provozní doba pro PS4 ? :D hraju třeba i 12 hodin v kuse, jelikož mám ještě rok a půl záruku tak se na to nějak neohlížím a po záruce prostě koupím novou PS. Kámošovi to třeba docela topí a jednou už se mu všechno smazalo a teď o víkendu se mu ve hře najednou ukázalo "An Error has occured" a hra se mu vypla což jsem taky ještě neviděl ani u PS3, tohle maximálně dělal xbox :D (AC Unity) :bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu