Nil3E Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Mam PSP-SLIM a nutně potřebuji oddělat ten předek prosím napište jak je to strašně nutné...nebo alespon nejaky odkaz nebo FOTo jak na to...:!::) Pošlu points..:!::!::):idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 je to úplně stejný jako u Fat PSP...je to 5 šroubrů...jeden na dolní hraně PSP ,2 vzadu a 2 pod baterkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stewe Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 tjn ale zaruka de do p...:D ale když si ji chce porusit tak at ja už jí taky stejne nemam ale toje jedno :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 JSEM SMUTNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No protože nahoře mi jakdyby kryt vypoukl (U USB portu) a udelal bublinku a nevim jak to zadelat zpatky a bojim se to zatlacit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stewe Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 pošli sem foto pls to musim widet:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Stewe: kua este se mi smej ma SLIM 5dnu kur*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 zkus to zatlacit tim nic nezkazis,ale pozor jestli to zacne praskat tak toho nech a dej ho na reklamaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stewe Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 sorry ja to takhle nemyslel ja to wim jaký toje když ho máš w pr...:D ja sem už ho mnel jendnou w reklamaci a podruhý mi praskl display tak sem se nato wysral a kopil si nowej display a namontowal sem si ho sam ale to foto bych chtel widet porad jj takhle bych to udelal dej to k reklamaci ale newim jestli ti to wezmou chtelo bi to to foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nil3E
Mam PSP-SLIM a nutně potřebuji oddělat ten předek prosím napište jak je to strašně nutné...nebo alespon nejaky odkaz nebo FOTo jak na to...:!::)
Pošlu points..:!::!::):idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts