franzkafka Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 (upraveno) Název release: Just.Dance.3.XBOX360-COMPLEX Velikost: 7.47 GB Region: NTSC/PAL (Region Free) Název release: Just.Dance.4.XBOX360-COMPLEX Velikost: 7.89 GB Region: NTSC/PAL (Region Free) Název release: Just_Dance_Greatest_Hits_XBOX360-iCON Velikost: 6.54 GB Region: NTSC/PAL (Region Free) Název release: Just.Dance.2014.PAL.XBOX360-COMPLEX Velikost: 7.70 GB Region: NTSC/PAL (Region Free) Název release: Just.Dance.2015.PAL.XBOX360-COMPLEX Velikost: 8.14 GB Region: NTSC/PAL (Region Free) Název release: Just.Dance.2016.PAL.XBOX360-COMPLEX Velikost: 7.80 GB Region: NTSC/PAL (Region Free) Upraveno Říjen 24, 2015 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 kde se daji stahnout diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 24, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 Z internetu :-D Nedavno jsem ti poslal zpravu s odkazem na forum kde jsou snad vsechny hry pro Xbox a ty se zase zeptas kde je stahnout, to si delas srandu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 nasel jsem tam jen jednu verzi ja bych chtel vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Já tam našel 10 verzi, asi blbe koukas. Jsou to DVD , takže stačí si je převést pro RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 ahoj tak jsem si nejake hry stahnul a v programu na prevod mi vyhodi chybu je tam neni xex tools v iso souboru s hrou da se stim neco delat kdyz uz jsem to stahnul, uz je to nekolikata hra stazena a chybel tam spousteci soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Hru mas staženou jako ISO? Na převod použij Xbox Image Browser, ten používám já, a nebo Iso2God Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 ano hra je v iso,ale iso2god hodi nakou chybu xextool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Nevím co je to za chybu a proč ji vyhazuje, já ho nepoužívám, i když mi funguje, používám Xbox Image Browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 tak jsem si stahnul Xbox Image Browser,a uz to extrahuje tak snad bude problem vyresen,skoda ze jsem nektery hry smazal kdyz me nesli vyextrahovat v iso2god.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Neni zač, těch programu na převod z ISO na formát pro Xbox360 je vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 ale ze 7,3GB iso je necelich 1GB je to mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 28, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Ano, je to možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Ok,zkusim to snad bude hra fungovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Pokud jsi to dobře převedl tak to možné samozřejmě je. Pokud jsi nevybral jen část pro převod místo celého souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 vyzkouseno a nejde to podle me je to blbost aby se vyextrahovalo z 7,3GB jen 1GB,1GB maji dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 (upraveno) Tak jsi neprevedl celé ISO ale jen část. Spust XIB , výběr ISO co chceš převést a hned na prvním řádku v levé obrazovce mas nějaký název.ISO a u něj znaménko +, klikni pravou myši a děj extract.Vůbec neklikej na znaménko + co je u toho souboru a nerozbaluj ho. Po převedení můžeš smazat adresář SystemUpdate. Upraveno Leden 28, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 prevedl jsem a stejne nefunguje,neco tam chybi,kdyz v programu na extrakci oznaim 7,3GB iso ukaze se jen 980MB,kdyztak kdyby nekdu vedel o SMURFS 2 dekuji za odkazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.