Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravím, koupil jsem si XONE a předplatil GOLD na rok a už teď to mám chuť vyhodit z okna, nicméně jak si do toho stáhnu ty hry z X360 ? V rámci GOLDu by ted měla být zdarma dungeon siege 3, ale jak si to vyhledám tak mi to píše jenom "Bundle only", a když si to chci stahnout přes prohlížeč, tak to po mě chce platit za tu hru. Jak to teda je ? Mám i to gears of war ultimate edition...

Odesláno (upraveno)

Tenhle mesic bylo na 360 dirt3 a dungeon siege 3 obe jsem prez pc za free zakoupil a mam je k dispozici v ready to install na konzoli.Prihlas se prez pc na xbox.com na ten svuj profil a melo by se ti zpristupnit u te hry volne ke stazeni, "zakup to" a pak se ti objevi v konzoli.

A u Gearsu musis zahrat do vanoc a pak ti prijdou od MS kody ke stazeni.

Upraveno uživatelem honzAK
Odesláno (upraveno)
Ahoj, do kdy platí že při zakoupení gears of war ultimate edition obdržím klíče k X360 verzím? Dík

Do 31.prosince.

Zdravím, koupil jsem si XONE a předplatil GOLD na rok a už teď to mám chuť vyhodit z okna, nicméně jak si do toho stáhnu ty hry z X360 ? V rámci GOLDu by ted měla být zdarma dungeon siege 3, ale jak si to vyhledám tak mi to píše jenom "Bundle only", a když si to chci stahnout přes prohlížeč, tak to po mě chce platit za tu hru. Jak to teda je ? Mám i to gears of war ultimate edition...

co se tyce her v ramci Games with Gold, tak si nejprve precti http://xboxweb.cz/games-with-gold/

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu