jirik Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 jenze ten byl fake seznam :-) kazdopadne v prosinci prijde další varka her (COD, Halo Reach, Bioshock serie atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 tvl. tak to mě sere.Já myslel že pojedou všicni assassins,tak jak to bylo napsaný v tom (fake) seznamu8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 V prosinci, prijde další varka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Tak CoD nebude co jsem četl tak Activision nepovolil zpětnou kompatibilitu svojich her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 To bylo nad slunce jasný...na steamu ve slevách COD taky max -33%..prostě to drhnout co to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 COD, je to oficialne potvrzeno viz http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomazy360 Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 (upraveno) Ako je to s tym media playerom, H265 mi funguje pri 1080p ale vyssie rozlisenie 4K neberie, podporuje to vobec? ak ano treba nejaku special. verziu HDMI kabla alebo ako je to na oneku dik Upraveno Listopad 27, 2015 uživatelem Tomazy360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Ahoj, do kdy platí že při zakoupení gears of war ultimate edition obdržím klíče k X360 verzím? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Ahoj, do kdy platí že při zakoupení gears of war ultimate edition obdržím klíče k X360 verzím? Dík Mělo by to platit tuším do prosince... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Zdravím, koupil jsem si XONE a předplatil GOLD na rok a už teď to mám chuť vyhodit z okna, nicméně jak si do toho stáhnu ty hry z X360 ? V rámci GOLDu by ted měla být zdarma dungeon siege 3, ale jak si to vyhledám tak mi to píše jenom "Bundle only", a když si to chci stahnout přes prohlížeč, tak to po mě chce platit za tu hru. Jak to teda je ? Mám i to gears of war ultimate edition... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 (upraveno) Tenhle mesic bylo na 360 dirt3 a dungeon siege 3 obe jsem prez pc za free zakoupil a mam je k dispozici v ready to install na konzoli.Prihlas se prez pc na xbox.com na ten svuj profil a melo by se ti zpristupnit u te hry volne ke stazeni, "zakup to" a pak se ti objevi v konzoli. A u Gearsu musis zahrat do vanoc a pak ti prijdou od MS kody ke stazeni. Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Nevím jestli se nepletu. Xbox one nám pouze týden. Myslím, že když jsem neměl přidanou platební kartu, tak to nenabídlo free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Jo presne musis mit bud zadanou kartu, nebo nejaky penize v ty jejich "penezence" prez ty kreditni kupony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 (upraveno) Díky, měl jsem tam tu kartu právě strach zadávat, ale co už, zkusím to. I bez te karty mi to prvně psalo že je to free, ale jak jsem dal stáhnout, tak po mě chtělo zadat kartu a cena byla napsána 399. EDIT: Tak jsem zadal kartu a vypadá to, že to funguje. Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem Lord1382 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2015 (upraveno) Ahoj, do kdy platí že při zakoupení gears of war ultimate edition obdržím klíče k X360 verzím? Dík Do 31.prosince. Zdravím, koupil jsem si XONE a předplatil GOLD na rok a už teď to mám chuť vyhodit z okna, nicméně jak si do toho stáhnu ty hry z X360 ? V rámci GOLDu by ted měla být zdarma dungeon siege 3, ale jak si to vyhledám tak mi to píše jenom "Bundle only", a když si to chci stahnout přes prohlížeč, tak to po mě chce platit za tu hru. Jak to teda je ? Mám i to gears of war ultimate edition... co se tyce her v ramci Games with Gold, tak si nejprve precti http://xboxweb.cz/games-with-gold/ Upraveno Listopad 30, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabovac Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Zdravím,nevíte někdo,kdy přidaj další hry do zpětné kompatibility?Já ♥♥♥♥♥ prodal x360 a ted se mi válí v polici 40 her co si nemužu zahrát:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Tento měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Ahoj, nemáte někdo aktuální seznam her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/available-games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 (upraveno) Ok,díky. Chci se zeptat,když si stáhnu ze store hru pro X360,např. http://www.xbox.com/cs-cz/Search?q=Metal+Gear+Solid+V%3A+Phantom+Pain#Games pojede mi v rámci zpětné kompatibiliti i na Xone? Někde sem četl,že jo. Nebo se to týká jen absolutních novinek? Upraveno Prosinec 28, 2015 uživatelem Attila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Pokud je hra na seznamu zpetne kompatibilty, tak ti pojede, i kdz je koupena z webu. viz http://xboxweb.cz/xbox-one-zpetna-kompatibilita-s-x360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.