lafa02 Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 Ahojte, Omlouvám se, jestli už to tady bylo ale já to nemůžu najít. Vytáhl jsem HDD z xboxu, abych na něj nahrál nové hry. dle návodu : Bohužel když dám HDD do PC, tak windows ten HDD nevidí ( Nainstaluje ovladače, řekne, že je vše OK, ale nikde nic nevidím ) V Biosu ten HDD jde vidět. Můžete mi prosím poradit jak nastavit HDD ,aby šel vidět a já na něj mohl nahrát hry ?! Nebo nějaký program přes který můžu nahrát .ISO hry na HDD, abych je spustil přes HDD na xboxu ? Mám crack freestyle 3 Díky moc dobré duše :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 (upraveno) Interní disk si vytáhl z xboxu a připojuješ ho k PC ? V tom návodu se mluví o externím (=USB) disku. Co tedy za disk připojuješ ? Upraveno Říjen 29, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafa02 Odesláno Říjen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 Připojuji k tom DISK, který byl v Xboxu.... připojil sem ho k PC přes sata kábl ... takže je to externí disk ne ? Mno dle popisků na tom HDD je to asi original disk z Xboxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 (upraveno) Tak to samozřejmě PC neuvidí.Protože je naformátovný v Xbox formátu FatX který Windows bez programů nečtou. Takto se to nedělá. Interní disk nech v konzoli a hry na něj přesyp tak, že v PC si je nahraješ na flashku naformátovanou na FAT32 a pak v xboxu je přetáhneš na interní disk.Ve Freestylu je k tomu určený filemanager. Nebo se to dá do konzole na interní disk poslat po síti pomocí FTP pokud máš PC i Xbox připojený do sítě. Upraveno Říjen 29, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafa02 Odesláno Říjen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 Toto je ten HDD. Jak ale můžu na Flashku nahrát třeba 8GB, když FAT32 podporuje max 4giga ne ? To tam tu hru nedostanu.... ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 (upraveno) Aha. Tohle sem myslel že víš. Hry se nenahrávají v ISO, ale musí se pro RGH převést. Například programem ISO2GOD nebo Xbox Image Browser.Na konzoli kopíruješ až výsledek, který samozřejmě na FAT32 dostaneš bez problémů, soubory jsou menší a celkově se hra po rozbalení smrskne pod 8 GB (běžně 4-6 GB) Upraveno Říjen 29, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.