Pavel Šiller Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Dobrý den , nevím jestli to nenístupidní otázka nebo jestli uz tu byla , ale fakt nevim (jsem amatér) co je co RGH, JTAG, 3.0 lite chtěl bych mít aby mi jely všechny stažené hry a taky abych hrál online je to možné ?? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 30, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Zdravím, jestli chceš, aby ti jely stažené hry a hrát je online, tak jdi do flashe (poslední verze je LT+ 3.0 či LTU). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Šiller Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 a pujde také hra jako je třeba nhl po internetu? a nevíš kdo by mi to mohl udelat ten flash lite 3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 19, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Koukni do sekce Prodám, zde na fóru, je tam několik skvělých flasheru. Jinak flash LT 3 znamená úprava mechaniky DVD, muzes vypalovat DVD na speciální vypalovacce iHas, můžeš na NET a hrát online, musíš koupit Gold členství. RGH hrajes stazene hry z HDD, nemůžeš na NET a hrát online, jen hry které podporují tzv.Systém link. Ještě je DualNAND pro RGH, přepínač mezi RGH a originál konzoli takže můžeš hrát online originál hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.