Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

flatout ... flatou ... flatout :D :D :D pak jeste jsem zvedavy na painkillera jestli vubec vyjde ... pak mozna ten battlefield ... a taky PATAPON v eng :D ... a zbytek ? nechame se prekvapit :)

Edit : a offtopicne se tesim na spore na pc ... a nekde jsem cetl ze se pripravuje konverze pro vsechny konzole a handheldy ... takze mozna bude i na psp :D

Odesláno
flatout ... flatou ... flatout :D :D :D pak jeste jsem zvedavy na painkillera jestli vubec vyjde ... pak mozna ten battlefield ... a taky PATAPON v eng :D ... a zbytek ? nechame se prekvapit :)

Edit : a offtopicne se tesim na spore na pc ... a nekde jsem cetl ze se pripravuje konverze pro vsechny konzole a handheldy ... takze mozna bude i na psp :D

Spore se chysta jen na WII. jinak neverim tomu, ze oblivion na PSP vyjde, pokud bude to jen obycejny prochazeni levelu.

Tesim se na FF 7:CC eng, God of War, Flatout a N+

Odesláno
Spore se chysta jen na WII. jinak neverim tomu, ze oblivion na PSP vyjde, pokud bude to jen obycejny prochazeni levelu.

Tesim se na FF 7:CC eng, God of War, Flatout a N+

Absolutni souhlas, mozna jeste Flatout ;)

FF7 CC ENG, Patapon ENG, FF Dissidia ENG, GT Mobile (pochybuju :dozey:), Devil may Cry, Flatout

:dozey:

GT Mobile se zacne dodelavat, az po GT 5 na PS3, takze ne drive jak v roce 2009, tipnul bych brezen :)

EDIT: Sry MODs, muzete to spojit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu