Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 audio output


Vasa1468628178

Otázka

Zdravim konsolisti, mam takovej dotaz uvažuji o koupi monitoru k ps4, chtěl jsem se zeptat jak je to se zvukem je nějaká možnost jak dostat zvuk z ps4 když monitor nemá žádnej audio výstup? Na playstationu jsem taky žádnej nenašel. Předem díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

super díky za rychlou odpověď, co se týče zvuku přes hdmi tak to by musel mít ten monitor svoje reproduktoryne? Což mnou vybraný nemá. Když použiji tebou zmíněný kábel je na něj nějaká redukce abych do toho mohl píchnout vlastní 2+1 reproduktory?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano, přes hdmi by měl monitor mít své vlastní repráky. Osobně jsem měl ps3 i ps4 zapojené repro přímo přes optiku, teď jedu jen přes hdmi. Zas nějaký audiofil nebo audioexprt nejsem, takže jestli je nějaká redukce netuším. Zkus pročíst tohle a popřípadě se zeptat tam http://console-forum.net/tema/174864-levne-pripojeni-analogovych-repro-k-ps4-prez-optical-output

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

chlape tahle karta ti nepomůže.Z PS4 jde pouze digi zvuk,žádný analog.Takže z možností je koupit převodník: https://www.alza.cz/fiio-d03k-taishan-d419215.htm .Mám ho a je dobrý(bohužel nemá převod dts),levnější z ebay neber,nefungují moc dobře,hodně ztiší a zkreslí zvuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

díky za upozornění, zítra jsem to chtěl objednávat. Takže když objednám to co jsi mi poslal a k tomu ten kábel co postoval kolega výše a pak do té redukce píchnu sluchátka/2.1repro tak to šlapat bude? Akorát jsem tě nepochopil s tím dts (jsem laik) to že to nemá dts znamená že to nebude stereo nebo že by to nepožvýkalo 5.1 repro?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

DTS - Dolby digital Surround, což je komprese zvuku do vícekanálového zvukového systému.

PS4 standartě posílá informace digitálně pomocí HDMI kabelu (obraz i zvuk) , pokud HDMI kabel připojíš do monitoru který nemá reproduktory budeš mít pouze obraz.

Potom tedy musíš koupit převodník z optického výstupu na analogový abys mohl připojit reproduktory/sluchátka pomocí jack konektoru. Jinak standartně připojíš domací kino nebo soundbar atd. přes optický kabel.

Viz. informací najdeš tady -> http://console-forum.net/tema/174864-levne-pripojeni-analogovych-repro-k-ps4-prez-optical-output

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

K tomu převodníku si kup optický kabel(tím propojíš ps4 s převodníkem) a analogový kabel zapoj z převodníku do zesilovače nebo hifi s auxem.To DTS je digital theater system,konkurence dolby digital.Takže ten převodník nemá tak dobrou kvalitu výstupu, jako přímé napojení z optiky.

Upraveno uživatelem duha.85
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu