joj1100 Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Ahoj, koupil jsem dětem XBOX 360 s RGH a chtěli by koupit taky originálku Call Of Duty Black Ops 3. Mám dotaz, když tu originálku koupím můžu s tím na internet aby to stahovalo případné updaty? A taky jsem se chtěl zeptat jestli s tím půjde hrát online? Na hdd nějaká verze Call Of Duty je, ale jak tu hru spustím tak to chce stáhnout nějaký update a jinak mě to nepustí dál. S tím si nevím rady, proto uvažuji o koupi originál DVD. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 8, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 S RGH úpravou se na internet nedostanete! Online jde hrát ale jen hry co mají Systém Link Pokud chcete hrát online doporučují konzoli s RGH prodat nebo vyměnit za konzoli bez úprav.Na online hraní je třeba mít ještě Gold členství, stojí kolem +- 900Kc na rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Proč mu radíš takovou hloupost? Stačí přece upravit RGH na Dual NAND.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 9, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 To máš pravdu že stačí si nechat udělat DualNAND, ale to jsou peníze navíc a je třeba sehnat flashera který mu to udělá, a taky může mít 4GB mrzáka, na kterého DualNAND nejde udělat. Záleží jestli vůbec to RGH využije, pokud ne, vyměnil bych ho za origo Xbox a má po problémech. Podle jeho dotazu vůbec neví co to RGH je a k čemu slouží. Takže buď Xbox vyměnit za neupravený a nebo si nechat udělat tzv. DualNAND u flashera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 a taky může mít 4GB mrzáka, na kterého DualNAND nejde udělat. Jde, jen to leze víc do peněz a k provedení už musí být určitý level zkušeností (to není jak flashnout mechaniku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joj1100 Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Děkuji Vám všem za rady. Obecně něco o RGH vím a nastuduju ten DualNAND, mám dva kluky jeden je mladší ten by využil RGH a starší online kdyby to tak šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 kup druhou online hrani a je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 9, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Tak si nech dodělat k RGH DualNAND a budou spokojeni oba synové. Mladší bude hrát přes RGH a starší si koupi GOLD členství a origo hry a může hrát online MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.