conter Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 ja bych mel dotz, nejak nevim kde aktivovat ten Flash, mam verzi 4.01. ale v tom menu "system settings" to nějak chybý, jediny co sem si tam mohl aktivovat bylo WMA. tak dekuju za rady ;) je to hned pod aktivovanim WMA :D Activate Flash Player :D;) a pokud mas CFW nemusis na net ale staci si to aktivovat v recovery menu...jestli mas ofw tak pres net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hersik Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 POd tim WMA mam "Restore Default Settings" a to fakt nechci ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 POd tim WMA mam "Restore Default Settings" a to fakt nechci ;) :D a neni to tak že u Slimka nebo PSP 3000 už je to aktivovaný rovnou?:D já tu mám teď jen FATko a tam je to pod sebou ale ted nwm jak je to u slima...kazdopadne by to tam melo bejt...:D jinak nwm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hersik Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 kdyz mam v prohližeši neco ve flashy tak mi pise at si to nejak aktivuju, ale nejakej japonec mi to prostě asi ukradnul :D chci si zahrát THE WEST ale furt to nejde, nejdřív flash a ted javaskripty :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 hej moc dík za tutoriál...škoda ale že některý hry nejdou....ani nvm proč....protože velikostí to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 mam to sekane:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hersik Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 sem to zkusil a pise mi to malo pameti ci co :( no co to je, to muze mit najednou nacteno snad jen 0,5 mega ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 No na karte sem si vytvoril slozku root a do ni dal hru a browseru napisu file:/nazevhry.swf a napise mi to ( The content cannot be displayed. ) to samy napise i kdyz dam file:/root/nazevhry.swf a kdyz misto slozky root vytvorim slozku Games a do ni dam hru a pak napisu v browseru file:/games/nazevhry.swf tak mi to napise neco v tom smyslu ze na karte neni dostatek mista nebo tak nejak a ukaze mi to cestu jak tam neco nastavit ale i kdyz to nastavim jak chtej tak to pise porad to samy. Ja uz nevim :cry: jenže tam žádnou složku vytvářet nemáš, máš to dát do rootu kartu (root neni žádná složka root je jakoby kořen karty víš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 hej moc dík za tutoriál...škoda ale že některý hry nejdou....ani nvm proč....protože velikostí to neni no největší díky mi vyjádříš tlačítkem THANKS :) ... btw já vím, jsou tam broblémy s přehlcováním, u některých her píše nedostatek paměti ikdyž před hraním vymažeš cache a na kartě máš 1GB volného místa.. nevím čím to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jenže tam žádnou složku vytvářet nemáš, máš to dát do rootu kartu (root neni žádná složka root je jakoby kořen karty víš) je to uplne jedno staci kdyz pak do cesty napise slozku root... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 je to uplne jedno staci kdyz pak do cesty napise slozku root... jo tady u toho jo, já mu jen vysvětloval co to je root karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 zkoušel sem plno flash her stahovat,ale v žádný nebyl ten soubor který potřebuju...:cry:nevíte kde je chyba?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 a to mám doma dva kompy a na obou dvou je to stejný..nechápu:cry:přitom všechno dělám podle návodu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 a to mám doma dva kompy a na obou dvou je to stejný..nechápu:cry:přitom všechno dělám podle návodu:roll: jakej mas prhlitzec? a nekdy je nutny prepsat pripony.... prinejhorsim napis hry ja ti je poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 mám mozilu...je to fakt divný..:cry:ale kdyby si byl tak hodnej tak tyhle dvě: http://www.superhry.cz/games/1191/ http://www.superhry.cz/games/1219/ a budu ti moc vděčnej..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 když tam napíšu cestu ... tak mi to nic nespusti ..... jak to mam napsat ? .... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 sel bi i shakes a fidget ? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Né nešel... a nevim na co psát do 3 roky starýho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza T3 Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 mohl bych poprosit o přesný postup jak pustit tu hru v internetovem prohlizeci? Mám PSP s official sw. 6.31 a když jsem zadával cestu k souboru, tak sse mi do toho vzdycky začal montovat internet a kdyz jsem vypnul wifinu, tak to nechtelo nic delat, prosim o pomoc a o přesný postup jak se dostat ke hře na PSPéčku, flash jsem si zapnul v prohlizeci a flash hry po internetu mi taky jedou, dokonce kdyz se hra nacte, tak vypnu wifinu a muzu hrat klidne dál. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 co mam napsat ad se mi to otevře? odkaz na to nebo stači nazev hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 cestu k souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 no Např??? ale jinak už jsem si to zjistil na jinčim serveru a psali tam že to ma byt menší jak 1.5mb... jinak se to nenačte. ja jsem stahl 2.5mb a už jen černa obrazovka. a stahl jsem si i pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Nejde jen o velikost, ale celkově o náročnost tý hry. Spustí se málo která. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.