Onulda Odesláno Listopad 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 (upraveno) Zdravím, totálně jsem si vypl celý xbox. Nejdříve se mi po nahrání infernusu a následný vypršení licence vždy sekl při startu a vypl se. Tak jsem nahral přes usb rawflash, ale pravděpodobně se spatnym nandflash.bin a nyní na mě kouká pouze terminátorovo oko. Viz video ... Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem Onulda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2015 Pokud bys nahrál do konzole jinou NAND než tu, která ke konzoli patří, Xbox by vůbec nenastartoval. Ten problém může být někde jinde. Zkus, jestli ti nabíhá Xell když konzoli zapneš tl. EJECT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Listopad 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 (upraveno) Nenabíhá. Chvilku svítí zeleně a potom zčervená. Ale svítí jen uprostřed červená tečka, žádný ze čtyř čtvrt kruhů nikoliv... což mě trochu děsí, protože fakt nevim co s tim :D (( // prolezl jsem snad všechny videa a řikají, že bych měl vyčistit cely xbox a hlavně teda procesor a znovu ho přilepit pastou... Nemam pastu, jinak bych to udělal, ale hlavně si nemyslim, že to je příčina, jelikož to bylo bezprostředně potom, co jsem tam nahral nejspíš špatnou nandflash.bin ( při instalu to psalo "badblocks".... pak to chtělo restartovat a už to nenaběhlo... Sypu si popel na hlavu, jsem osel, co to tomu neorozumí, potřebuji prosim pomoct ) Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem Onulda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 U X360 Slim nesvítí červený prstenec (RRoD) tak jako u Phatu, tak proto. Podke tohoto videa zkus zjistit tzv. sekundární kód chyby - pro přuiblížení, je to stále držení tlačítka SYNC na konzoli a mačká se při tom tl. pro EJECT (celkem 4x, pak se to celé opakuje smyčkou dokola). Výsledkem je 4-místný kód chyby, který udává problém konzole (na tom videu vidíš nápovědu, kolik blikajících kvadrantů reprezentuje jaké číslo v tom 4-místném kódu). Nejspíš to ale bude tím jak píšeš, že jsi nahrál do konzole něco, o čem netušíš co to bylo. Kde jsi to vzal? Postavil jsi to z originál NAND co patří k té konzoli v nějakém programu (J-Runner apod.), nebo jen tak někde našel a nahrál tam? Máš zálohu orig. NAND z té konzole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 mam kód 0022 ( Original nand nemam. Vytvořil jsem si pomocí J-Runneru ( ale nejspíš jsem tam dal jiný cpukey ... (ten co byl v návodu) Nevim... uplně jsem to do*ebal :D pospíchal jsem (( Umíte to tedy někdo spravit prosim ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 V tom případě už je jen jediná možnost přes tzv. donor NAND + konzole už pojede jen na RGH, nikdy už nepůjde vrátit zpět do původního stavu, pokud k ní neexistuje záloha původní NAND. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 To mi nevadí, neplánoval jsem to někdy dávat pryč. Potřeboval bych to jen zpovoznit. Pomůžeš prosim ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 21, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 No tím co jsi provedl jsi si docela zavařil. U těchto věcí se opravdu vyplatí 2x číst a až potom konat, nechápu, kde jsi vyčetl a jak jsi mohl při generování freeboot image použít nějaký CPU klíč z obrázku nebo návodu. V kombinaci s tím, že ani nemáš zálohu původní NAND té konzole (jak je to možné?) s tím sám doma nic nenaděláš a budeš se muset s někým domluvit a konzoli mu poslat. Jak už jsem psal, cesta vede jen skrze dárcovskou NAND (ty se na ulici taky jen tak neválí) a vyžaduje to zásah někoho se znalostmi problematiky a kdo ví co dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 A navíc potřebuje na tento zasah HW který urcite doma nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Listopad 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2015 Dobře, díky moc za rady. Pokud by to někdo uměl a chtělo by se mu do toho, prosim nechť se ozve a dohodneme se ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Prosinec 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2015 Vyřešeno - zaslal jsem, opravil NEOZALMAN ! Díky moc ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts