Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rdod


Onulda

Recommended Posts

Zdravím, totálně jsem si vypl celý xbox.

Nejdříve se mi po nahrání infernusu a následný vypršení licence vždy sekl při startu a vypl se. Tak jsem nahral přes usb rawflash, ale pravděpodobně se spatnym nandflash.bin a nyní na mě kouká pouze terminátorovo oko.

Viz video ...

Upraveno uživatelem Onulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenabíhá. Chvilku svítí zeleně a potom zčervená. Ale svítí jen uprostřed červená tečka, žádný ze čtyř čtvrt kruhů nikoliv... což mě trochu děsí, protože fakt nevim co s tim :D ((

//

prolezl jsem snad všechny videa a řikají, že bych měl vyčistit cely xbox a hlavně teda procesor a znovu ho přilepit pastou... Nemam pastu, jinak bych to udělal, ale hlavně si nemyslim, že to je příčina, jelikož to bylo bezprostředně potom, co jsem tam nahral nejspíš špatnou nandflash.bin ( při instalu to psalo "badblocks".... pak to chtělo restartovat a už to nenaběhlo...

Sypu si popel na hlavu, jsem osel, co to tomu neorozumí, potřebuji prosim pomoct )

Upraveno uživatelem Onulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

U X360 Slim nesvítí červený prstenec (RRoD) tak jako u Phatu, tak proto.

Podke tohoto videa zkus zjistit tzv. sekundární kód chyby - pro přuiblížení, je to stále držení tlačítka SYNC na konzoli a mačká se při tom tl. pro EJECT (celkem 4x, pak se to celé opakuje smyčkou dokola). Výsledkem je 4-místný kód chyby, který udává problém konzole (na tom videu vidíš nápovědu, kolik blikajících kvadrantů reprezentuje jaké číslo v tom 4-místném kódu).

Nejspíš to ale bude tím jak píšeš, že jsi nahrál do konzole něco, o čem netušíš co to bylo. Kde jsi to vzal? Postavil jsi to z originál NAND co patří k té konzoli v nějakém programu (J-Runner apod.), nebo jen tak někde našel a nahrál tam?

Máš zálohu orig. NAND z té konzole?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

No tím co jsi provedl jsi si docela zavařil. U těchto věcí se opravdu vyplatí 2x číst a až potom konat, nechápu, kde jsi vyčetl a jak jsi mohl při generování freeboot image použít nějaký CPU klíč z obrázku nebo návodu. V kombinaci s tím, že ani nemáš zálohu původní NAND té konzole (jak je to možné?) s tím sám doma nic nenaděláš a budeš se muset s někým domluvit a konzoli mu poslat.

Jak už jsem psal, cesta vede jen skrze dárcovskou NAND (ty se na ulici taky jen tak neválí) a vyžaduje to zásah někoho se znalostmi problematiky a kdo ví co dělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu