Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox one a SSD harddisk


xxmarsimxx

Otázka

Zdravim, tak mě napadlo se zeptat googlu, jak to je s SSD HDD na xbox one a jsou podporovány. Našel jsem zajímavý porovnání zde (https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/2x26b5/i_put_an_ssd_on_my_xbox_heres_a_few_benchmarks). Loadingy jsou zkráceny skoro až na polovinu, což by u singleplayer her jako je Zaklínač, Fallout atd vedlo ke krásnému zpříjemnění hratelnosti. Nicméně nejlevnější 500GB SSD Externí třeba na Alze je za 6 tisíc. Nebo 256GB za 3 tisíce, ale jestli se to na to místo pro 4 hry vyplatí. :D Na hry typu WoT, Gears of War, Forza atd. by to už nebyl takový efekt, protože se vždy čeká na všechny hráče. Dávám to sem jen informativně, protože mě to napadlo až po roce vlastnění konzole, tak někoho by to nemuselo napadnout vůbec a mohl by to uvítat. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Já si právě taky myslim, že pokud ta hra není na ssd disku nainstalovaná, tak to nebude o moc rychlejší. No uvidim, jestli si k vánocům udělalm radost, přecijen u toho xboxu tolik času netrávim, aby mi to ušetřilo tolik času. :D možná by i stačilo těch 256gb. Nikdo kdo by poreferovak tu asi neni co? Ale ten test v odkazu hovoří docela jasně. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Žádný takový neexistuje. HDD uvnitř Xbox One není uživatelsky měnitelný, musí se otevřít konzole a to není práce pro každého a jistě znamená porušení záruky.

Nicméně výměna je možná, ta metoda je známá už nějaký ten pátek a je to spíš opravdu pro nadšence - LiNK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu