Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iso2good - vytvoří jen soubory DATA

Otázka

Odesláno

Zdar,

Jsem začátečník tak se omlouvám jestli se ptám špatně.

Prohnal jsem jednu hru (Sniper Elite 3) iso2good ale v cílové složce se mě objevují jen soubory Data0000 až Data0026.

Tak se chci zeptat co dělám špatně ?

Nastaveno to mám podle zdejšího fóra a používám verzi 1.3.6.

Padding mám na FULL.

Může mě někdo postrčit ?

Hru mám zatím jen jednu, tak nevím jestli to je hrou nebo mnou ?

Děkuji za radu.

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Jasně to jsem udělal, jenže když to otevřu ještě v PC tak tam nejsou žádné jiné soubory než Data.

Žádné podadresáře nic, to má tak být ?

Co mám jinou hru pro RGH tak tam je normálně několik podadresářů a ještě různé soubory.

Když to překopíruji do Xboxu a dám prohledat, nic se nenajde, jiné hry které jsem přidal se najdou.

Tak mě napadlo jestli nedělám něco špatně ?

• 0
Odesláno
Po převodu her z ISO programem Iso2God jsou výsledkem skutečně jen soubory Data0000 .... DataXXXX. Tak je to správně. K umístění dané hry je potřeba ve Freestyl 3 / Auroře zadat cestu a Xbox už si se spuštěním poradí.

Cestu jsem nastavil, a hloubku skenování jsem dal 7, ale nic se nedělo, dnes jsem se k tomu nedostal, snad zítra uvidím jak ta druhá převedená verze.

Každopádně děkuji za rady.

• 0
  • Moderators
Odesláno

Po převodu z ISO na GOD se ti kromě samotných souborů DataXXXX vytvoří adresář, kde zmíněné soubory jsou a na stejné úrovni ještě zdánlivě nic neříkající soubor - viz. screen. Tuto strukturu musíš zachovat a neměnit. Do této úrovně adresářů se také počítá hloubka skenu, kterou nastavuješ ve Freestyle.

SCREEN

• 0
Odesláno

Takže, extrakce se podařila, ale mám otázku, kam se mají přesouvat vytvořené adresáře ?

Když to dám do contect (či jak se to jmenuje) jsou tam same 0000000 tak se nic nenajde ? ani když dám hloubku třeba 7.

Mám po přesunu her na Xboxe zadat ruční aktualizaci ?

Nebo neporadil by mě někdo návod krok za krokem jak přidat novou hru ?

Koupil jsem xbox připravený a i nějaké hry tam jsou, ale nějak mě to nejde .....

• 0
  • Moderators
Odesláno

Na hry si můžeš vytvořit libovolnou složku na HDD a je jedno jestli je interní anebo externí USB. Takže si uděláš řekněme obecný adresář "Hry" a do něj budeš sázet .... /Hry/<nazev_hry_1>/<sem das to co ti vyleze konverzi z Iso2God>.

Pak si musíš nastavit ve Freestyle cestu k tomuto adresáři, to uděláš v "Content Settings" -> "Manage Game Paths". Tam dáš cestu HDD:/Hry/

Nastavíš hloubku skenu "Scan Depth", mělo by stačít "3" pokud to budeš strukturovat dle shora uvedeného příkladu.

Dáš uložit "SAVE" a hry by se ti měly zobrazit v nabídce X360 Games ke spuštění.

• 0
Odesláno (upraveno)

O.K. děkuji, mám to pro děti k vánocům a tak se v tom trochu plácám :-)

Ještě doplním, že ne každá hra mě funguje, když ji udělám pomocí iso2good , hry které mě nejdou třeba lego star wars nebo wrc5 jsem udělal v tom druhém programu, a fungují normálně, zajímalo by mě kde je tedy chyba ?

Upraveno uživatelem joys_333

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu