embeco Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Zdravim, mam asi blbej dotaz. Jsem docela novacek a koupil jsem si xbox one kde neni cesky jazyk. Je mozno nejak doinstalovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 26, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Ahoj, ne, nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Ako píše kolega hore, nie nedajú sa dať čestiny do hier na xbox one.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fesor.jr@gmail.com Odesláno Březen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2020 Tak proč to tady prodávají, když to nemá češtinu. Ale hlavně, že to má pro Evropu japonštinu, čínštinu, arabštinu atd. Není to protizákonné? perrek reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 13, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2020 a proč reaguješ na 5 let staré téma? Necro-lock! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
embeco
Zdravim, mam asi blbej dotaz. Jsem docela novacek a koupil jsem si xbox one kde neni cesky jazyk. Je mozno nejak doinstalovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts