Ferenc Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Zdravim lidi, mam mensi vetsi dotaz a potreboval bych jistou rychlou poradu. Poridil jsem za velmi nizky peniz Xko360 Falcona bez trafa. To jsem jeste nevedel ze to neni jen tak ho sehnat za rozumny peniz, ale.. :D Nalezl jsem trafo od nejakeho pana z meho mesta, ktery vsak ale asi je na revizi Zephyr (predpokladam) nebo mozna jeste i nejaky jiny, moc se v tom jeste neorientuji. Popis je "Výstupní výkon 203W 12V/16,5A, 5V/1A, DPSN-186EB-1A" FOTO: Takze rozdil je v max vykonu 203W vs 175W a max proudu 16,5A vs 14,2A. Napeti je na obou revizich stejne. Otazka je tedy jasna, mohu bezproblemu vyuzit trafo z popisu/fota na Falcona? Vychazel jsem z informaci zde na foru (http://console-forum.net/tema/91959-popis-vsech-revizi-xboxu-360-aktualizace-18-6-doplnena-valhalla) DEKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 (upraveno) Můžeš. Zdroje jsou kompatibilní směrem nahoru tj nejstarší zdroj na Faty (to je ten tvůj 203W) je kompatibilní i s novějšími revizemi Fat konzolí (Xenon/Zephyr->Falcon->Jasper). Protože pak už šla spotřeba jen dolů, tak to bez problémů utáhne. Upraveno Listopad 27, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 SUPER! Myslel jsem si to, ale pred koupi jsem se chtel ujistit. Dekuji moc jeste jednou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.