Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vymena mechaniky


belze

Otázka

Zdar přestala mi fungovat mechanika (nenačítá disky), už před nějakou dobou jsem s ní měl problémy neotevírala se, nezavírala atd.. Je možný jí vyměnit za jakoukoliv jinou mechaniku z xboxu ? nebo musím mít úplně stejný typ jako mám ? Xbox mám u kamaráda takže teď nemohu zjistit jakej typ mechaniky tam je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Stejný typ mechaniky + navíc přehrát DVD klíč z původní mechaniky tak, aby se spárovala s konzolí. Nepíšeš jaký typ Xboxu máš, postup který jsem popsal je různě náročný u různých typů X360 konzolí a dále pak Slim revizí, ale v podstatě žádný z nich není příliš proveditelný v běžných domácích podmínkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Podle velikosti HDD a stáří konzole to je starší Phat verze (na obrázku vlevo). Bude skutečně lepší se s někým domluvit, kdo dělá tento servis. Možná bude stačít vyčistit optiku a/nebo zkalibrovat laser, možná to bude na výměnu celé mechaniky. V tom druhém případě by mohlo být kámenem úrazu to, že ji nemusí mít nikdo k dispozici (je to přeci jen už starší zboží a na pultech prodejen se už neprodává). Pak by bylo možností koupit ji někde v bazaru/aukčním serveru apod., anebo koupit porouchaný Xbox na ND, kde by byla mechanika funkční.

9222f083c7132081.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu