Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jdou zaheslovat vybrané hry?

lape

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

To myslím nemusíš, když nastavíš (příklad) PEGI 3, tak děti spustí hry jen do této úrovně a na spuštění všech ostatních to bude vyžadovat heslo. Na PEGI 3 sice spustí jen sporty (obrazně řečeno - myšleno jako hry bez vulgarit a násilí), ale zase máš zbytek pod kontrolou. Pro tebe potom sice každé spuštění hry pro tebe (pro dospělé) bude znamenat zadávat pokaždé heslo, ale zadáváš ho jen jednou do vypnutí hry + máš jistotu, že děti nepustí nechtěný obsah, takže se toto dá akceptovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • Junior Moderators

To zaheslovaní her bys mohl obejít tím, že nainstaluješ Auroru místo FSD3, v Auroře jdou jednotlivé hry (DVD) skrýt, takže je nikdo neuvidí.

Já jsem tak skryl DVD, které nejsou spouštěcí, nebo hry které mají více DVD.

Akorát bys potom ty skryté hry spouštěl přes Managera.

Cestu ke hrám nastavíš v Nastavení - Game Path

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

I ve Freestyle 3 jdou tímto způsobem skrývat hry z nabídky, v možnostech se vybere "Move -> Move to No Section" a ona se v nabídce her nezobrazí. Ale to stále nebrání šikovným dětem to najít a spustit, jakože děti dokáží být opravdu šikovné :)

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Stačí hledat, nechce se mi to tu vypisovat, tak trochu popiluj angličtinu ;)

Odpověď tam najdeš, mimochodem jako i spoustu jiných odpovědí týkajících se Freestyle i Aurory - http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/1472-moving-games-from-no-section-to-xbox360-games/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu