ron99 Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 zdar, začala se mi konzole přehřívat, sekat a teď po zapnutí už jen začnou blikat červeně kontrolky okolo vypínače a nic se neděje, nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bo3fly Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Vyhodit,Xbox 360 je po smrti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ron99 Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 a co tam odešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Starý Xbox, nepíšeš jaká revize, pravděpodobně problémy s přehříváním anebo nějaký HW se odporoučel (pravděpodobně GPU). Více napoví i třeba sekundární kód chyby, jak ho zjistit najdeš třeba ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bo3fly Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 No pokud máš Xbox 360 FAT Falcon a horší revize tak je to RROD. Pokud to je Jasper tak to bude buď špatný zdroj nebo teplovodivá pasta potřebuje vyměnit. http://images.anandtech.com/reviews/gadgets/microsoft/jasper/identifying.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ron99 Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 no blikaj červeně tři a po nějaký minutce dvě, taže bych z toho vyčetl problém a po něm ještě přehřátí... =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Zjistil jsi při blikajících 3 světlech jaký je sekundární kód chyby z odkazu, co jsem ti posílal? Rozpoznáš o jakou revizi konzole se jedná? (Xenon/Zephyr/Falcon/Jasper) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Prosinec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 zdar, začala se mi konzole přehřívat, sekat a teď po zapnutí už jen začnou blikat červeně kontrolky okolo vypínače a nic se neděje, nevíte co s tím? na 99% to bude gpu čip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ron99
zdar, začala se mi konzole přehřívat, sekat a teď po zapnutí už jen začnou blikat červeně kontrolky okolo vypínače a nic se neděje, nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.