jack68 Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2015 (upraveno) Zdravim, mam xbox360 a na nem rgh. Dostal jsem od kamose pro decka kinect.Kdyz jsem ho pripojil tak mi to pise ze je potreba update pres xbox live. Poradil by mi nekdo co s tim?diky db:2.016747 Upraveno Prosinec 23, 2015 uživatelem jack68 Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 23, 2015 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2015 http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17489-programem-j-runner Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 23, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2015 Zdravim,mam xbox360 a na nem rgh. Dostal jsem od kamose pro decka kinect.Kdyz jsem ho pripojil tak mi to pise ze je potreba update pres xbox live. Poradil by mi nekdo co s tim?diky db:2.016747 Možnosti máš dvě - buď půjdeš jednodušší cestou, stáhneš si oficiální aktualizaci STEJNÉ verze DB jako té, kterou máš teď v konzoli a provedeš update, kdy se ti dohrají soubory avatarů a kinectu. Nebo, jak píše basildon, rovnou uděláš update na aktuálně nejnovější verzi DB 17489 podle návodu z odkazu a ten už zahrnuje i postup pro dohrání souborů pro avatary a kinect. Citovat
jack68 Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2015 Díky za tipy asi bych se vydal jednodušší cestou.když nahraji originál db nemohu tím nic zablokovat? Jinak od Tora super návod takhle jsem updatoval rok zpátky ale měl jsem problém tam pak dostat fsd a xexmenu po aktualizaci db. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 25, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2015 Pokud se budeš držet toho co jsem napsal, tj. použiješ stejnou verzi DB jako máš teď v konzoli, nic se ti principiálně nebude updatovat, jen se dohrají soubory avatarů a kinectu. Pokud bys updatoval jakoukoliv vyšší verzí než tou co je v konzoli, příjdeš o RGH. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.