Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox one 500gb + fifa 16


Jan Pop

Otázka

Zdravím všechny. Potřebuji poradit. Jako nezodpovědný otec jsem skrze Ježíška pořídil synu výše uvedený pekelný stroj, hlavně kvůli té FIFĚ 16. Čekal jsem uvnitř nějaké CD s hrou, ale doba pokročila a uvnitř krabice byly jen kartičky s kódy. Synovi (10 let) jsem založil na stránkách X Boxu účet a úspěšně uplatnil 2 kódy (XBOX Live GOLD Trial na 14 dní a měsíční členství v EA Acces). Kvůli čemu to bylo, nevím (když mi to někdo řekne budu rád). Bohužel kód na FIFU 16 mi na stránce https://account.xbox.com/cs-CZ/PaymentAndBilling/RedeemCode?xr=shellnav vložit nejde už druhý den, pořád mi to píše: Něco se pokazilo. Omlouváme se. Zkuste to za chvilku. a vpravo dole je dlouhý kód s datumem (např. SVC60017 a5c1dc8d-797c-4778-bc17-4573ddc84412 2015/12/26 - 19:20:40 UTC).

Synovi jsem zatím stáhl Trial verzi FIFY 16, ale to mu dlouho nevydrží. Dokážete mi říci, co dělám blbě? Už jsem i zkusil přes manželku chat v angličtině na stránkách Microsoftu, po hodině mě odkázal na prodejce Bundlu.

Prosím o trpělivost, jsem starší ročník - 45 let.

Díky za každou cenou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

co je to EA access najdes zde http://xboxweb.cz/ea-access-navod/ a tam je hlavne dulezity VAULT, kde si muzes stahnout a hrat (zadarmo) asi 15her, vcetne FIFA16. Musis ale nejprve naistalovat EA access hub aplikaci (ale ta se myslim uz stahla při zadani kodu)

jinak omrkni http://xboxweb.cz/category/faq/

Upraveno uživatelem jirik
gramatika
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Odpověď pro drak3go:

Krabice byla neporušená (koupeno na Mall.cz), uvnitř byly tři karty s neporušenými stíracími kódy. Kód zadávám přes PC na synův účet na Xbox live už třetí den. V konzoli zatím byla trial verze F16, ta již uplynula a čekal jsem na vyzvání vložení kodu.

Kde se kod dá zadat do konzole jsem nenašel - poradíte cestu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Zkus kouknout třeba na
video, videoinstruktáž je nejvíce vypovídající.

Supeeer! Díky. Bylo mi divný, že ten kod nejde vložit přes konzoli. Našel jsem to, vložil a FIFA funguje. Video pomohlo! Teď syna pár dní neuvidím, stroj má v podkroví.

Díky všem za věcné rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu