Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nabijeni ovladace


Grymaz

Otázka

Zdravim,chci se zeptat,poprve jsem dnes nabijel pres nabijeci USB kabel bezdratovy ovladac. Pri nabijeni jsem hral a asi za hodinu jsem mel nabite dve carky. Pak asi za dve a pul hodiny to byly porad dve carky a samozrejne cervene svetlo na nabijecce. Pak jsem chtel jit spat,tak jsem chtel jen vypnout ovladac,neee konzoli aby se dal ovladac nabijel. Prehmatl jsem se a vypnul celou konzoli.Tak jsem ji hned zapl aby se ovladac dal nabijel a hned po zapnuti zacla svitit zelena kontrolka ze je ovladac nabity a mel jsem ctyri carky. Tak ted nevim.jestli jsem tim nechtenym vypnutim konzole neco nezkazil kdyz pred vypnutim ovladac nabity nebyl a nerad bych nejak zkazil kapacitu baterie kdyz to bylo prvni nabiti.Stalo se neco podobneho nekomu? A jak dlouho by se tak cca mela baterie nabijet pri hrani/bez hrani? Dekuji za pripadne reakce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Ta indikace stavu nabití mohla nějak zazlobit, je možné, že ji konzole měří jinak při zátěži (při hraní) a jinak v klidovém režimu (při hraní se proporcionálně mění stav kapacity baterie v závislosti na aktuální zátěži). Pokud ti indikátor teď trvale ukatuje stav "dobito" a svítí zelená LED, bral bych to jak platnou informaci. Nemyslím, že by ses musel bát o délku životnosti baterie anebo o nevhodné nakalibrování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hmmm, tak to nabijeni je porad stejny,necham ovladac nabijet a porad sviti cervena kontrolka,tak pak cca.po dvou hodinach jsem restartoval xbox a samozrejme po restartu najednou zelena kontrolka a nabito. Uprimne jsem si myslel,ze jak se to nabije tak proste kontrolka zezelena a bude nabito a neee ze zezelena vzdy az po restartu xboxu. Jak mam takhle poznat ze uz je ovladac nabity? Priste zkusim restartovat treba po pul hodine a pokud bude zelena tak je asi neco spatne. A nevi nekdo,jestli se da nabijet i treba pres TV? Nebo to jde vylozene jen pres xbox?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

A je to starší kus, nebo koupené nové?

Jinak o Play&Charge kitu vs konzole s RGH jsem kdysi četl dost témat a co si matně pamatuju, tak se psávalo, že na konzolích s RGH nefunguje dobře. Nevím proč, neznám důvody, ale když si zadáš ve vyhledávači to spojení, tak ti to najde dost témat. V podstatě to nejvíc naráželo na to, že se zapojeným kitem nešla konzole vypínat, stejně jako např. se zapnutou funkcí "Background Downloads". Konzole prostě detekovala nedokončený proces (což v případě nabíjení může být to, že baterie se stále ještě nabíjí) a nevypla se.

Dál jsem se už o to nezajímal, nevím jestli se od té doby něco změnilo a jestli vůbec ta omezení zůstala ještě v platnosti a popravdě ani nevím, jak by mohlo RGH ovlivňovat tuto funkci (nejsou mi známy spojitosti mezi tím). Teď jsem zkusil vyhledat pár článků týkajících se "podivného" chování Play&Charge Kitu na konzoli s RGH, problémy různých typů a nikde to nekončilo tím že by někdo napsal, že ten kit je na konzoli s RGH nefunkční. Tak nevím.

Hodně článků odkazuje na TENTO, tak se tam zkus podívat a zjistit, jestli by tam nebylo i něco užitečného pro tebe.

Každopádně bych zkusil (až ti jakkoliv baterie bude indikovat, že je plně nabítá) hrát a změřit, jak dlouho baterie vydrží a od toho se nějak odrazil. Třeba to fakticky nabíjí a jen to špatně indikuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je to koupené nové,ta baterie po nabití vydrží celkem dlouho tak cca.24 hodin hraní určitě,samozřejmě odhadem,neměřím to na stopkách :cheesygrin: Což asi není špatný čas,ale asi s tím zvláštním nabíjením nic neudělám,prostě budu muset to vždy nechat třeba 2 hodiny nabíjet,pak restartovat xbox a bude asi nabito,asi zkusím za pár korun koupit to stejné na aliexpressu ten neoriginál a jsem zvědav jak ten se bude nabíjet a jak vydrží,asi to nebude žádná hitparáda,ale za těch pár korun co to prodávají na aliexpressu to vyzkouším a pak bude "sranda" když ten z alliexpressu bude nabíjet dobře a vydrží stejně :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

úprava RGH není viníkem, že se konzole nevypne s připojeným Charge kitem

nerozhoduje ani to jestli se jedná o Charge kit origo či China (myslím že je to to samé), pokud se baterie nabíjí tak z 80 % konzole nevypne. (až když se odpojí kabel z ovladače nebo dobije baterie)

Je to ale konzolí, nevypíná se aby udržela napětí na USB portu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu