Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nabijeni ovladace

Otázka

Odesláno

Zdravim,chci se zeptat,poprve jsem dnes nabijel pres nabijeci USB kabel bezdratovy ovladac. Pri nabijeni jsem hral a asi za hodinu jsem mel nabite dve carky. Pak asi za dve a pul hodiny to byly porad dve carky a samozrejne cervene svetlo na nabijecce. Pak jsem chtel jit spat,tak jsem chtel jen vypnout ovladac,neee konzoli aby se dal ovladac nabijel. Prehmatl jsem se a vypnul celou konzoli.Tak jsem ji hned zapl aby se ovladac dal nabijel a hned po zapnuti zacla svitit zelena kontrolka ze je ovladac nabity a mel jsem ctyri carky. Tak ted nevim.jestli jsem tim nechtenym vypnutim konzole neco nezkazil kdyz pred vypnutim ovladac nabity nebyl a nerad bych nejak zkazil kapacitu baterie kdyz to bylo prvni nabiti.Stalo se neco podobneho nekomu? A jak dlouho by se tak cca mela baterie nabijet pri hrani/bez hrani? Dekuji za pripadne reakce.

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Odesláno

Ta indikace stavu nabití mohla nějak zazlobit, je možné, že ji konzole měří jinak při zátěži (při hraní) a jinak v klidovém režimu (při hraní se proporcionálně mění stav kapacity baterie v závislosti na aktuální zátěži). Pokud ti indikátor teď trvale ukatuje stav "dobito" a svítí zelená LED, bral bych to jak platnou informaci. Nemyslím, že by ses musel bát o délku životnosti baterie anebo o nevhodné nakalibrování.

• 0
Odesláno

Hmmm, tak to nabijeni je porad stejny,necham ovladac nabijet a porad sviti cervena kontrolka,tak pak cca.po dvou hodinach jsem restartoval xbox a samozrejme po restartu najednou zelena kontrolka a nabito. Uprimne jsem si myslel,ze jak se to nabije tak proste kontrolka zezelena a bude nabito a neee ze zezelena vzdy az po restartu xboxu. Jak mam takhle poznat ze uz je ovladac nabity? Priste zkusim restartovat treba po pul hodine a pokud bude zelena tak je asi neco spatne. A nevi nekdo,jestli se da nabijet i treba pres TV? Nebo to jde vylozene jen pres xbox?

• 0
  • Moderators
Odesláno

A je to starší kus, nebo koupené nové?

Jinak o Play&Charge kitu vs konzole s RGH jsem kdysi četl dost témat a co si matně pamatuju, tak se psávalo, že na konzolích s RGH nefunguje dobře. Nevím proč, neznám důvody, ale když si zadáš ve vyhledávači to spojení, tak ti to najde dost témat. V podstatě to nejvíc naráželo na to, že se zapojeným kitem nešla konzole vypínat, stejně jako např. se zapnutou funkcí "Background Downloads". Konzole prostě detekovala nedokončený proces (což v případě nabíjení může být to, že baterie se stále ještě nabíjí) a nevypla se.

Dál jsem se už o to nezajímal, nevím jestli se od té doby něco změnilo a jestli vůbec ta omezení zůstala ještě v platnosti a popravdě ani nevím, jak by mohlo RGH ovlivňovat tuto funkci (nejsou mi známy spojitosti mezi tím). Teď jsem zkusil vyhledat pár článků týkajících se "podivného" chování Play&Charge Kitu na konzoli s RGH, problémy různých typů a nikde to nekončilo tím že by někdo napsal, že ten kit je na konzoli s RGH nefunkční. Tak nevím.

Hodně článků odkazuje na TENTO, tak se tam zkus podívat a zjistit, jestli by tam nebylo i něco užitečného pro tebe.

Každopádně bych zkusil (až ti jakkoliv baterie bude indikovat, že je plně nabítá) hrát a změřit, jak dlouho baterie vydrží a od toho se nějak odrazil. Třeba to fakticky nabíjí a jen to špatně indikuje.

• 0
Odesláno

Je to koupené nové,ta baterie po nabití vydrží celkem dlouho tak cca.24 hodin hraní určitě,samozřejmě odhadem,neměřím to na stopkách :cheesygrin: Což asi není špatný čas,ale asi s tím zvláštním nabíjením nic neudělám,prostě budu muset to vždy nechat třeba 2 hodiny nabíjet,pak restartovat xbox a bude asi nabito,asi zkusím za pár korun koupit to stejné na aliexpressu ten neoriginál a jsem zvědav jak ten se bude nabíjet a jak vydrží,asi to nebude žádná hitparáda,ale za těch pár korun co to prodávají na aliexpressu to vyzkouším a pak bude "sranda" když ten z alliexpressu bude nabíjet dobře a vydrží stejně :cheesygrin:

• 0
Odesláno

úprava RGH není viníkem, že se konzole nevypne s připojeným Charge kitem

nerozhoduje ani to jestli se jedná o Charge kit origo či China (myslím že je to to samé), pokud se baterie nabíjí tak z 80 % konzole nevypne. (až když se odpojí kabel z ovladače nebo dobije baterie)

Je to ale konzolí, nevypíná se aby udržela napětí na USB portu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu