Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Signal Tv


Star

Recommended Posts

Konzoli má syn krátce, tak se možná hloupě zeptám. Mám starši LCD TV LG a když se konzole zapne conrollerem a chci na TV přepnout na vstup konzole, tak je na TV zrnění a přeskakování signalu s menu konzole. Když vypnu TV, tak konzole přejde do režimu Rest. Jak to v nastavení nastavím, aby vždy HDMI konzoli nevypnul a obraz najel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Dost dobře nerozumím tomu s tím "zrněním a přeskakováním signálu". Mám to chápat tak, že ti na té TV nejde PS4 pustit a provozovat?

To totiž nijak nesouvisí s tím druhým dotazem který máš, a sice ovládání zařízení přes HDMI (tzv. HDMI Device Link). Pokud nechceš, aby se ti konzole vypnula při vypnutí TV a opačně, vypni v nastavení funkci HDMI Device Link (NÁVOD). Pokud ti ale TV nezobrazuje korektně signál z PS4, nemá to s touto funkcí co dělat a spíš by se jednalo o nekompatibilitu TV s PS4 (což bych se divil, přestože se jedná o starší TV jak píšeš).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu